Polenpolen52 kızlar 27 bitti yarın 28 haftalıgız karnım bugun genel olarak sertlestı bir oynuyor bebek ben ayakta fazla durunca sertlesıyor karnım ,sımdı oturdum mesel a yenı normale donuyor gıbı acaba neden olur
Azqr_sevval59 Polenpolen52 uzun süre ayakta oldugun için oda yoruluyor içindeki bulunduğu kese sen hareket ettikce iş yaptıkca sallanıyor oda büyük ihtimalle kasıyor kendını bendw temizlik yaptığımda yada uzun süre ayakta durunca öyle oluyordu 39.haftadayım hala öyle oluyor.. Korkcak bişey yok ama sen yinede bir doktoruna sor.
Polenpolen52 Azqr_sevval59 sımdı sordum canım onada yazdım , yani ne bılım bu zamana kadar erken dogum rıskı yok dendı hep normal dendı acaba dedım rahmımmı kısaldı dogacakmı cocuk bende bıraz panıgım 😀
Polenpolen52 Pnr_2021 bende doktora yazdım bakayım ne dıcek , bugun sabahtan dısardaydım muhtemelen cok hareket ettım ama yınede suan patlıcam yanı acaba karnımız mı buyuyor
Azqr_sevval59 Pnr_2021 dediğim gibi benım son 6 günüm kaldı hala öylr olur yorulduğum için oda yoruluyor özellikle yürüdüğüm zaman dışarıda daha cok kasıyor erken doğum riski genelde açıklık varsa oluyor ondada durduruyorlar 34.haftada açıklık vardı 3 gün hastanede yattım durdular sımdı de inat etrı kızçem gelmiyor valla allah korusun annede veya bebekte bısey de olursa tabi erkwn doğum olut ama içinizi ferah tuttun hanımlar
MelekEzgi Polenpolen52 doktorunuz vericektir muhtemelen. Bu haftalarda kasılmalar ve bacak krampları artıyor çünkü, vermezse de sorun rahat edersiniz. ☺️
minikpandammmm Polenpolen52 ben şu an 27 haftaligim bende 2 haftadır var bu sertleşme. Ayakta sertlesiyor oturunca geçiyor gibi. Sık sık oluyordu Bi kaç gündür azaldı