Tatlım aynısını dün yaşadım ben. Normalde ozele giderdim eltim ilk gorucez 0ara verme bosu a dedigi icin devletten aldik. Nornalde venm tahlil degerlerine ve hesaplamama gore 5 hafta 5 gunluktu. Dr girdim bana 3 haftalik gorunuyor dedi ayni sana dedigi gbi keseyi cok iyi goremiyorum sagliksiz bir kese dedi kanaman vs olursa hemen acile gidiosun ihmal etmiosun yat dinlen bi hafta 10 gun icinde tkrar gel dedi.kendimi odadan nasl attgmi blmiorum.Ben cikar cikmaz ozele randevumu aldm önceki cocuklarimda olan dr a. Gittim bana 5 hfta 3 gun dedi olmasi gerektgi gbi gayt guzel dedi durumu anlattim aglaya aglaya. Bn örnek ultrason kagtlariyla anlatarak gosterdi sagliksiz keseler böle olur senibki gyt saglikli ve haftasida 3 hfta dgl 5 hfta 3 gun dedi.yani o anki oteki dontora ofkemle ve sevincimle agladm cok kotu olmusdum. Belki seninde oyledir die kesin bisi solemiorm ama baska bir dr a mutlaka gorun yinede cnki bunlari demesi icin cok erken. Bikere 3 hftalik bebegn kesesi olmazki arasdiridm ben olsada sagliksiz diyemez cok erken cnki bunlara 4 ve 5 hftayken yorum yapablrler yani. Mutlaka gorun baska dr a derim canm. Yada sana gorede 3 hftalik ise bekle derim henuz erken cnki.