Hlltoprak Bugün kontrolüm vardı 36+5 im herseyın çok güzel olduğunu ve ayın 24 inde sezeryan a alıcağını söyledi içime bi heyecan korku düştü tarih belli değilken daha sakindim sanki 🙄🙄🤷
Happybsrn Hlltoprak bnde 24 Mart olarak anlaşmayı düşünüyorum doktorla kısmetse tabi 😂🙏🙏 daha çok var gibi hem de çok az var gibi karışık duygular içindeyim🙄 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Mervecenan Hlltoprak hayırlı olsun bizde 35-5 iz haftaya gittiğimde gün verecek çok kasılıyor ama agrım yok sizinde öyle mi?
Sinoooom Hlltoprak sezaryan olacak sanırım 😍 doktor önceden gün vermiyor değil mi bende bunu merak ediyorum kendim sezaryan istiyorum 33 haftalıkken gideceğim gün verirler mi bana da acaba 😂
Hlltoprak Happybsrn amin canım inşallah ❤️❤️ Hem bugün doğurup kucağına almak ıstıyor ınsan hem de bazen hiç doğurmamak korkudan 😂
Tgc28 Hlltoprak benimde 23 mart. aynen öyle tarih kesinleşene kadar hiç düşünmüyordum ama şimdi stres olmaya başladım☺️ sağlıkla kucağımıza alalım insallah
Betuss23 Hlltoprak bende 36. Haftama yeni girdm dün kontrolüm vardı nst de sancı çıktı doktorum her an gelebilir dedi dikkat et özellikle su 3 gün dedi 10 günü bulmaz dedi aşırı heyecanlandım İnşAllah 37. Haftamı görürüm ya 🤲🏻