Babydream Telefonla aradım bilgi vermiyoruz dediler hastane bana 1 saat uzaklıkta ücret öğrenmek için gidemem pazartesi günü yüklemem var ona göre tedarikli giderdim ama malesef bilgi vermediler aranızda yalovada aktif hastanesinde yükleme yaptıran var mı
gl12cn34 Babydream Yalova aktif hastanesi bir bela bence uzmanlara veya Gölcük medara falan gitme şansınız yok mu
Serpilicden Babydream telefon da bilgi vermiyorlar ama şöyle bir şey var şeker yüklemesini dr kaç gramlık yaptıracağınız da önemli ben Atakentte gidiyorum 36 haftalık hamileyim ama şeker yüklemesi yaptırmadım
Yalova77 Babydream 250 TL civarı birşey ödemiştim diye hatırlıyorum ama ben memur olduğum için muayene ve tahlillerde yüzde 30 indirim hakkım var. İndirimli hali 250 TL civarındaydı
Babydream gl12cn34 uzmanlardan aktife geçtim zaten canım bence uzmanlar daha berbat bir hastane gerçi ikiside aynı sadece farklı yerde olduğu için ek bina gölcük bana burdan 1 buçuk saat uzaklıkta imkansız
gl12cn34 Babydream gl12cn34 Babydream haklısın uzmanlarında iyi olduğu söylenemez güya özel hastane ama aktifte de uzmanlarda da insan özel olduğunu hissedemiyor ve Gölcük Medar gibi iyi bir hastanede 1300 fiyat verilen operasyona aktif 1800 fiyat verdi. Ve böyle şeylere fiyatı telefonda değil hasta yatış ve taburcu bölümleri veriyor daha cok iki iş çıkartıyorlar insana
Babydream gl12cn34 ben hastaneden memnunum canım ya hiçbir sorun yaşamadım doktorum çok güler yüzlü diğer hastane çalışanları falan güler yüzlüler temiz bir hastane. Evet medarın iyi bir hastane olduğunu duymuştım ama malesef bana fazla uzak kalıyor
gl12cn34 Babydream doktorunuz aybala veya tuğladır o zaman memnunsanız eger hastanenin em ilgili 2 doktoru onlar 😂
Babydream gl12cn34 ahhh canım doktorum aybala 😂 gerçekten kendisinden çok memnunum inanılmaz pozitif bir doktor🥰 bu zamana kadar çok doktor değiştirdim en iyi hastanelere gittim ama aybala hocam gibisine denk gelmedim