merhaba 11 hafta gebeyim. herhangi bir sorunum olmadı gebeligim çok rahat şimdiye kadar. sadece gexen hafta ilişki yaşadık sonda bir iki damla pembe leke gördüm. tek bunu yaşadım.
her neyse bugün doktora gittik. ailemin tek çocuğuyum, annem benden sonra 7 tane bebek kaybetti. çoğunluk 17 18 haftada ölü doğdu, düşük oldu vs. çok şey yaşadık. rahim içi yapışıklık, rahim ağzı yetmezliği, kanda pıhtılaşma bozukluğu vs rahatsızlıkları var. çok ciddi sorunlar yaşadı. bugün doktora bunlardan bahsettim. hemen progestan ve oksapar başlayacağım dedi. senin şuan olumsuz giden bir sürecin yok, ama ben riske atmak istemiyorum kullanmak sana kalmış dedi. illa olumsuz bir şey olunca başlanmaz, tedbirimizi şimdiden alalım dedi.
ben de çok etkilendim psikolojik olarak.. annemde yaşadığımız süreçler geldi aklıma, aynı ilaçları görünce bile.. canım sıkkın arkadaşlar. sizce napabilirim? gerek yokken kullanan oldu mu, herhangi ters bir durum olur mu kullanınca şuan? yani madem iyiysem neden verdi diyorum, ya da verdi ama şuan madem iyiysem sonuçta ilaç yani igne falan zarar olmaz mi? vesvelerim var sanırım, napcagim bilemedim sizlere yazayım istedim..