Htcerdogn sendekimsinnn belimin arkasında yani kalçamın üstünde çıktı bi kaç tane çizgi hafif pembeydi morlaşıyo artık henüz genişlemedi ama sanırım genişler 😓
ipekveatlas sendekimsinnn yani çatlak evet basenlerimin ici basenlerim popom belime doğru hep mor catlaklar dolu karnım temiz simdilik
sendekimsinnn ipekveatlas benim sadce göğsümde birkaç tane var şuan diğer yerlerde bişey yok daha 15 haftalık hamilryim diz kaç haftalıksınız
ipekveatlas sendekimsinnn benimde göğüs altlarımda oluştu hep büyüdükçe öyle oldu zaten o haftalarda başladı suan 32 olduk 15-16. haftamda baslamıstı
Gamzess1 14.haftadan başladı bende şuan halenda mor mor karnımda yanlarımda diz kapağımın arkasında var onlar zamanla beyaza dönüp kalacak hep demi 😟
Kvrckmom Cileklerce canım özellikle genetik çok önemli annen kız kardeşin veya vücut yapının benzediği halan olabilir onlarda oluyorsa sende de olma ihtimali artıyor. Birde 28 daha erken son aylarda daha fazla oluyormuş inşallah böyle tamamlarsin 💜
Cileklerce sendekimsinnn 3 aylıkken bebek yağı sürmeye başladım sadece göbeğime oda 2 günde bir duştan sonra okadar
sendekimsinnn Cileklerce bnde o birkaç mor damarı görünce badem yapına başladım inşallah daha fazla olmaz
Cileklerce Kvrckmom annemin hiç çatlağı yok karnıda çıkmıyordu onun benim yine ona göre büyük son aylarda olma ihtimali daha yüksek evet herkes öyle diyor ama olsun herşeyine razıyım 🙈🙈