Pazartesi kontrolüm vardı arkadaşlar nstden sonra doktor serum takılıp nstyi tekrarlayalım dedi. 2.nst den sonra sonucunuz güzel ama bebek hareketleri az olduğu için sizi yakından takip edeyim cuma günü tekrar gelin ve hazırlıklı gelin yatış yapıp normal mi sezeryan mi olacak test edebilirim dedi.(cuma günü 37+6 oluyoruz bunu hiç beklemediğimden ve devlet hastanesi olduğu için bilenler bilir çok hızlı bir şekilde muayene ediyolar ve içeri 4 5 hasta aynı anda alınıyor bu ne demek cuma doğuracak mıyım test etmek ne demek soramadım o an) hamilelik başından beri özelde de takibinde olduğum doktoruma randevu aldım. Doktorum ultrasonda baktı bebek iyi, suyu da iyi henüz kanala girmemiş dedi nst istedi. Nst sonucuma göre bebeğin kan akımları iyi ama kalp atışı alt sınırdan devam ediyor, içerde çok bir büyüme de göstermiyor ben olsam ben de alırdım siz yarın hazırlıklı gidin doğunca daha hızlı büyür ve kilo alır dedi. Her şey yarın sabah hastaneye gidince belli olacak başıma ne gelecek henüz bilmiyorum ama çok korkuyorum hastanelerden hiç hoşlanmayan kan verirken bile zorlanan biriyim dua ederseniz çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻