Mocuzemiz Kizlar selam herkese bende ikiz gebelik 18+5 haftalik gebelik evvel kasik agrim sag sol agrilarim vardir indi yok bebeki hiss etmiyorum siz kac haftada hisss etdiniz sizdede kasik agrilari olmuyormu
Nur-01-35 Mocuzemiz canim benimde ikiz bebek 21 e doğru hisettim şuan 22 oldum 1 haftadır hissediyorum yani . Bende çok meran ediyordum ikiz sonuçta daha erken hissetmem lazım diye morelim bozuluyordu . Şimdi sürekli hissediyirjm
Deletedmom727271 İkizler de nasıl olur bilmiyorum canım ama normalde 20.haftadan sonra hissediliyor. Bir iki haftaya hissedersin 😍
Deletedmom727271 Mocuzemiz şiddetli bir ağrın yoksa normal canım. Bebekler büyüdükçe rahim geriliyor kasık ağrısı olur. Ama çok şiddetli ağrıyorsa ve geçmiyorsa dinlenince bir doktoruna görün tabi 🌼
Nur-01-35 Mocuzemiz 14 haftada cok büyük ihtimalle erkek dedi 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz vardı hani 16. Haftada yüzde yüz erkek bu da pipi dedi
Mocuzemiz Nur-01-35 banada 12 haftada erkek demiwdi 17 haftada kiz dedi ikisinde hayirli olsun sen karninda hiss ediyorsun bebeyi?