Abc6- Benimde kızım var ikinciye hamileyım inşallah oglum olur tatmak istiyorum saglıkla hayırlısı ile
seymanurer Seydanuurr4 bende bugün 14 haftalık olduk ama doktor 14+3 dedi bu önden gitmek ne demek oluyo acaba bilginiz var mı
Bdvdhdk zehra-59 ya canım bende aynı durumdayım ama kesin değil daha iki doktor özel hastanede kız dedi bugün devlet Hastanesi’ne gittim kesin demedi ama erkek gibi dedi 😀
seymanurer Bdvdhdk aynısı bana oldu bugün 13 haftalıkken özelde kız gibi ama net değil dedi bugün devlete gittik 14+3 erkek gibi görüyorum dedi 🤭
zehra-59 Bdvdhdk bence sizde detaylı ultrasona kadar bekleyin orda herşey daha net ve açık 😂😂 fazlasıyla açık , çıkıntıyı okadar ay saklamış biz anca gördük asdghjkk
Bdvdhdk seymanurer hey Allahım ne yapicaz bu durumda ya bekliycez artık 16 17 haftalıkken net çıkar heralde 😀
Bdvdhdk Askiletotomsu ama ben kızımda devlet bana kız dedi bidaha hiç slrmadim gerçektende kızım oldu nasıl guvenicez 😀
seymanurer Askiletotomsu Yüzdelik bişey belirtmedi dedim cinsiyeti ne zaman öğrene biliriz diye normalde devlette söylemiyorlar ama dedi görebilirsem söyleyeyim dedi erkek olarak görüyorum öyle görünüyor dedi ama daha net 4-5 aylıkta belli olur dedi bende şaşırdım
Bir_abla seymanurer önü dönük bacak arası görünüyor ama usg de gölge mantığı olduğu için çıkıntı var mı yok mu göremiyorum 😕
seymanurer Askiletotomsu Sağolsun baktı ama kız gibi dedi pozisyonu uygun değil dedi zaten o zaman poposunun üstüne oturmuştu 😅