Deletedmom_10 Gokcemcelik Lansınoh vs gibi kremler sadece çatlaktan korur çatlak olunca cokta işe yaramazlar Kesinlikle garmastan veya Madecassol
Hsrt3 Gokcemcelik bebek emsin iyileşir öyle acıyacak ama ilk aylar böyle bende çok meme ucu. Yarası çektim krem veriyorlar sürdük de geçmedi kaynanam dedi bebek emsin öyle iyileşecek öyle yaptım bide temizle hep iç çamaşırına özen göster Allah şifa versin inşallah
Gokcemcelik Karacaaa canım çok sağol sezaryen oldm ilki normaldi . 2. Hamilelikti bu . İlkinde uzun sancı süresi ve basur sebebiyle sezaryen düşünüyordum . Kontroldede zaten biraz bebek kalp atımları hızlı olunca alalım dedi doktor .
Gokcemcelik Hanımlar hepimize ayrı ayrı teşekkür ederm malum bebeğim daha 4 günlük olduğu icin sırayla dönemedim. Verdiğiniz değerli bilgileri uygulayacağım ♥️ Allahim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏
Kumsallina95 Gokcemcelik tek çözüm kendi sütünü sur canım ben ne yaptım da geçmedi sütümü sürüp göğüs pedi koyuyorum öyle iylesti biraz
Beyzanuraslan Gokcemcelik bende de çok yandı ama 3 4 gün sabrettim sonra alıştım ve toplam 25 gün falan sürdüm sonra hiçbişey kalmadı bıraktım elhamdülillah 5 ay olacak hala bişey yok ama yıkamana gerek yok ayvayı doğal zaten
Gokcemcelik Beyzanuraslan o sekildede deniyeyim çok teşekkür ederm . Biraz toparladı sukur kantaron yagida sürüyorum .
EryaCa Gokcemcelik Emzirdikten sonra nemli bir şekilde ya da biraz sütünüzden sürüp göğüs kalkanı ile kapatın bir yere temas etmeden nemli kalsın