Gokcemcelik Kızlar 2 gün once doğum yaptm bebeğim emmedi ilk gün pek bende makinayla sagip kaşıkla verdim sürekli gogsude verdim ama çok kötü yara oldu kanıyor . Nasıl en hızlı şekilde iyilestirebilirim??
berf72 Gokcemcelik en hızlısını bilmiyorum canım ama ben ilk bebeğimde gümüş kapak kullandım hiç yara olmamıştı
Ftmagkkya Gokcemcelik madecasol diye bir krem var canım 2. Yada 3. Sürmede işe yarıyor denemeni tavsiye ederim güzel krem
Karali berf72 gumus kapaklari dogumdan ne kadar once kullandiniz acaba yada dogum sonrasimi kullandiniz
N_3637 berf72 gümüş kapağı nasıl kullandınız anlatır mısınız ? Yani dogumdan once mi takmaya başladınız yoksa emzirmeye başlayınca mı öncesinde krem sürdünüz mu direkt onu mu kullandınız anlatırsanız sevinirim 🤗
aysun35elmas berf72 kendi sütünü sür bide en hızlı ayva çekirdeklerini gül suyunda bi gece beklet sür benim öyle sabaha geçmişti gün içinde sürekli sürdüm
nlycltk Karali ben doğumdan önce kullanmadım 1 ay önce doğum yaptım eve geldim emzirmeye başladım sütüm olmamasına rağmen sezeryan olmuştum ama gümüş taktım hemen hiç yara olmadı şükür bugüne kadar
Karali Bende dogumdan once takilacakmis diye duymustum demekki dogum sonrasida fayda sagliyomus sagol canim bilgilendirdigin icin
Ftmagkkya Gokcemcelik benmde ilk alıp kenara koyduğum kremlerden biri umarım sana da hemen fayda eder 🙏
Gokcemcelik Esrakml ilk hamilelikte kullanmıştım maalesef faydasını görememiştim . Yinede çok teşekkür ederm ♥️
Beyzanuraslan Gokcemcelik bende de ilk emzirirken öyle oldu kan toplandı falan ben ayva çekirdeklerini az Bi suya koydum bardakta o 3 5 saat içinde jöleleşmeye başladı her emzirmeden sonra ondan sürdüm uçlarına şükür öyle aştım krem vs kullanmadım
Gokcemcelik Beyzanuraslan onuda yaptm sürerken yakti biraz bekledi emzirmek için yıkadm daha cok yanmaya başladı iyice kanadı normalmi peki devam etmedim tekrar yapmaya 😣
Beyzanuraslan Gokcemcelik bende de çok yandı ama 3 4 gün sabrettim sonra alıştım ve toplam 25 gün falan sürdüm sonra hiçbişey kalmadı bıraktım elhamdülillah 5 ay olacak hala bişey yok ama yıkamana gerek yok ayvayı doğal zaten