Kzeynep Hanımlar alttaki sabah 9da yaptığım üstekide akşam 6 da yaptığım test biri bariz belirgin biri negatif 31 ocak son reglim daha olmadım 4 gün geçti testlerin bozuk çıkma ihtimali nedir sizce ? İstanbulda yaşıyorum sağlık ocağında kan tahlili almadı doktorum yoğun kar nedeniyle ulaştıramayız denildi. Testler şubat ayında trendyol dan aldığım ‘Laboquick’ https://resimyukle.io/r/Ez2ZPV7sQ9
dezgi Kzeynep canim bu kadar fark çıkması ikisinden biri yanlış diye düşündürdü bana inşallah çift çizgi doğrudur bence bir adet erken gebelik alın ve yapın 🙏
Eldgrn Kzeynep 31 Ocak son adet diyorsun alttaki ovulasyon testi ama Beta HCG testi üstteki o zamandan bu zamana kesin çıkması lazımdı canım maglesef o tarihten bu tarihe teste yansimama olanağı yok
Srdm Alttaki ovulasyon testi yani sabah yaptığınızda yumurtlama görmüşsünüz değerlendirin 3-4 gün arka arkaya üstteki test negatif beta hcg testi o
Kzeynep Toplu cevap olsun ; sizler söyledikten sonra fark ettim ovulasyon testi olduğunu çift çizgiyi görünce heyecanlanıp ne olduğunu bile bakmamıştım içime doğdu demekki saatler sonra test yapmak teşekkür ederim 🙏🏼
bebekveannesiii Kzeynep ee alttaki gebelik testi değil ovulasyon testi ama ona göre test pozitif gebelik testin negatif yumurtlama zamanın olabilir mi??
Birboncukannesi Kzeynep canım biri yumurtlama testi mi ne heralde lh yazıyor diğeri de hcg yazıyor dikkat edersen