aselkiz Kızlar 30+5 haftalık hamişim bebeğim karnımda titriyo hani telefon titreşimi olur ya sanki titreşime alınmış gibi oluyo yani oğluma hamikeyken hiç öle bişi hatırlamıyorum sizde de oluyo mu endişelendiriyo beni ya😒
Thurkan29 aselkiz Selam.Ben de arada hiss ediyorum dediyiniz gibi.Belkide ard arda tekmeliyor ve biz titreme gibi algılıyoruz.Normal bence.
SnurY aselkiz saniyelik birsey demi uzun sürmüyor sanki elektrik carpmis gibi titresim bndede oluyor bnde merak ediyorum nedenini
aselkiz Thurkan29 inşallah öledir ya bazen endişeleniyorum sonra tekmelemeye başlayınca rahatlıyorum hareket var diye🤷♀️
aselkiz SnurY evet aynen öle saniyelik ama titriyo bende tırsıyorum ister istemez umarım iyilerdir🤷♀️
aselkiz Deletedmom455465 ayy gerçekten mi çişini yapınca mı titriyo doktor mu söyledi acaba ben muayene zamanımı bekliyorum mutlaka sorucam doktoruma
aselkiz Diktas yok canım hıçkırığı biliyorum ilk gebeliğimde oğlum çok hıçkırırdı hatta başı nerde onun sayesinde anlardım hıçkırıklarınsan pıt pıt atıyo öle ama bu gebeliğimde titriyo sanki kızım içerde çok tuhaf bişi inşallah iyidir içerde🤲🏻
Ceylin680 aselkiz bebekler kordonunu sallayinca oluyor.genelde yemek yedikten sonra oluyor.benim bebekler seviyor kordon sallamayi ilk kizimda salladı hep bu bebiste sallıyor .titreşime devam
aselkiz Ceylin680 ayy herkes başka bişi söylüyo aman kötü bişi olmasında razıyım endişelenmeye oğlumda hamileyken kordon her yerine dolanmıştı sezeryan tarihini beklemeden geldi o yüzden endişelerim inşallah iyidir 🤲🏻
SnurY aselkiz hıçkırıkla tekmeyi nasıl ayircagiz bnde onu bilmyrm 🙈 hıçkırık düzenli devam ediyor galiba mı pıt pıt
aselkiz Eclinass ayy iyi bari yanlız değilim bu konuda demek ki olabiliyo oğluma hamikeyken hiç titrediğini hatırlamadığımdan korktum🤷♀️
aselkiz SnurY hıçkırık nabız gibi pıt pıt atıyo düzenli bi kaç dakika sürüyo. Benimki resmen titreşimde telefon gibi bi kaç saniye sürüyo benimki o yüzden korktum
Ceylin680 aselkiz yani o kordon dolanması deil sadece eli ile yakalayıp sallıyor.benim ilk kızda yoktu dolanma sorunu ama salliyodu sürekli kordonunu