Ranaaa58 15+1 doktorun kontrolüne göre 16+2 yim. Yarım Damacana su vardı çok öyle kaldıramadım ama sürükledim. Hafif kaldırma oldu ama. Su ağzına kadar dolu değil yarı doluydu. Bu düşüğe neden olur mu. Allah korusun düşük olursa nasıl anlaşılır
Svmbhc Ranaaa58 Korkma canim bisey olmaz ama yinede dikkat et tehlikeli hareketlerden kacin bende 17 haftaliken hamile oldugumu unutup yegenimi kucagima aldim 12 kiloydu bisey olmadi biraz belim agridi gecti . Kanaman filan olursa doktora gidersin ama bisey olmaz korkma canim
CansuDRY Ranaaa58 Her gün 15 kiloluk oğlumu kucaklamam gerekiyor. Siz yine de dikkat edin her hamilelik farklı tabii ama bir şey olacağını sanmıyorum.
Elifelbb Ranaaa58 korkma Allah’ın izniyle bişey olmaz bende 22 haftalıkken eşimin dambıl setini sürükledim ama çok ağırdı 20 kgymıs çok pişman oldum sonra ama Allahtan bebek hareket etti içim rahatlamıştı
Gorkemm Ranaaa58 ben etrafı süpürürken alıp koridora bile koyuyorum ama kendinizi kasmayın çok yormayın tabi gene de bende bakıyorum insanlar çocuklarını filan kaldırıyor kendimde bi sıkıntı hissetmediğim sürece kaldırıyorum çok ağırsa ellemiyorum eşim hallediyor
2tospikannesii CansuDRY aynı durumdaymişız bende her gün kac kez kucağıma almak zorunda kalıyorum Allah bilir 🙄😌
Nergissi Ranaaa58 sürüklemeyin bile. Kanmaya sebep olabiliyor. Bir sıkıntı yaşamadıysanız bebiş iyidir ama yapmayın öyle şeyler
Adileeselvi Ranaaa58 Tabikide ilk üç ay dikkat önemli mutlaka ama düşük riski vs baska bir problem yoksa korkmayın ikinciye hamileyim gayette gün içinde oğlumu kucağıma alıyorum oda çocuk sonuçta ve hatta hiç yerime bile oturmuyorum tabi abartmamak kaydiyla
Adileeselvi Mocuzemiz İlkinde geç hissettim 21.haftalarda falan ama ikinciyi 16.haftamda hissettim cnm
GamzEngin Ranaaa58 oglum 24 kilo ve hergun yerine yatirmak icin kaldiriyorum yani analik zor mumkun oldugunca dikkat edin gerisi rabbime kalmis