T1402E Annekuzusu__06 benım canım doktorum 🥰 çok iyidir çoook nerde olursam olayım her derdime çare buldu 🥰 çok ilgilidir güleryüzlü pozitif bir insandır kendisi . Ultrasonda kızımla konuşur dertleşir her konuda rahatlatır beni sağolsun
Annekuzusu__06 T1402E bende gidecemde kararsız kaldım ilk gidicem eşleri içeri alıyomu bide renkli gösteriyormu bebişi
T1402E Annekuzusu__06 ben hep eşimle girdim . Renkli değil siyah beyaz ekranlar . Bence memnun kalırsın çok ilgili kendisi
Annekuzusu__06 T1402E evet siyah beyaz oluyoda ama renklide gösterebiliyolar canım orda varmı bilmiyorum ben ilk gidicem sen ne zaman gitmiştin
T1402E Annekuzusu__06 ben 12nci haftada başladım şuan 33 haftalığım . Renkli yok diye biliyorum yani olsa muhtemelen denk gelirdim
Esra9500 T1402E Ben de ilk haftalarımda gitmiştim iyi bir hoca . Doğumu nerde yaptırıyor hastanede doğum yok diye biliyordum
T1402E Esra9500 özel bi hastanede yaptırıyor zaten normal doğum yaptırmıyormuş sezaryen yapıyormuş sadece
Annekuzusu__06 Semog20 gitmedim ilk gidecem çok kararsız kaldım natomede gittim 140 lira muayne ücreti