Efemom2 Eyluls_mom mühendisinoplu sayfasına bakabilirsinz orda içeriklerini paylaşıyorlar ve içeri temiz diye hatrlıyorum
Aslaninannesi01 Eyluls_mom vücut losyonunu yorumlara bakarak almıştım ama cildine iyi gelmedi kızardı bir kaç gün ara verip tekrar denedim yine aynısı oldu şimdi bn kullanıyrm şampuan için çok iyi diyorlar bn kullanmadım sadece kullananlardan duydum
Bir_abla Efemom2 mühendidinoğluna güvenmeyein derim çoğu önerdiği içeriğine bakmdan sırf reklam karşılığında öneriyor kaç yane anne mağdur oldu antifenomen sayfasnızdan görüp bildikleirni söylüyorum 😊
Efemom2 Bir_abla aa öylemi teşekkür ederm bilgi için henüz bişey almadm bn araştırıp ama çevremdekiler hep ona bakıp alıyorlae ordan aklımda kalmış 😊
Elfs Eyluls_mom baby me nin köpük şampuanının içeriği temiz diye paylaşmıştı mühendisoğlu kendim baktım içeriği temiz değil. Diğer ürünlerinin de içeriğinin temiz olduğunu düşünmüyorum. Kendinizde içerik listesine bakabilirsiniz.
Bir_abla Efemom2 bende geçen yıl öyle sanıyorudm ama öğrendim şükür ki tek bildiğim şey bütün fenomenlerün aynı olduğu ve hepsinin para için yapmayackalaeı şeyin olmadığı o yüzden hiçbrine güvnemeyin her şeyi kendiniz araştıırp alın derim ☺️
Melos12 Eyluls_mom oğlumda ilk herşeyi mustela kullandım sonra herşeyi babyme kullanmaya başladık ve memnunum