Deletedmom_85
Deletedmom_85 Merhaba, ben de sigortacıyım.. Şöyle, eğer mevcutta bir tamamlayıcı sağlık sigortanız var ise o poliçeye şirkete bağlı olarak önceden doğum teminatı dediğimiz teminatı ekletiyorsunuz. Örneğin benim bir sigortacı olarak Axa Sigorta’dan tamamlayıcı sağlık sigortam var fakat doğum teminatım yoktu, ekletmemiştim. Axa’da bekleme süresi 1 yıl. Sürpriz bir şekilde hamile kaldım, doğum teminatım olmadığı için Axa Sigorta’dan yararlanamadım. Mevcut gebeliği karşılayan bir sigorta şirketi var; Demir Hayat Sigorta/İki Can Hamilelik Poliçesi. Hemen bu poliçeden yaptırdım kendime ben orta segment bir özel hastaneye gidiyorum hamilelik ile alakalı tüm tedavi ve tetkiklerimi muayenelerimi Demir hayat sigorta poliçemden karşılıyorum, nasipse doğumumu da bu poliçeden yapacağım, oldukça avantajlı bir poliçe. Anadolu Sigorta hakkında da ufak bir bilgi vereyim, tüm yorumları okuyamadım çünkü. Eğer mevcutta gebeliğiniz var ise Anadolu Sigorta doğum ile alakalı masraflarınızı ödemez fakat poliçe yaptığınız dönemden sonra hemen hamile kaldınız diyelim ki bekleme süresi olmaksızın doğum masraflarınızı öder, biraz saçma gelmiştir hep bu bana :)) ama güzel poliçedir.. tabi poliçeyi alırken doğum teminatlı almanız gerekiyor mutlaka. Eğer gebe iseniz demir hayat, değilseniz Anadolu Sigorta yapabilirsiniz. Ben bebek dışında işlemlerimi Axa, bebek ile ilgili hamilelik giderlerimi Demir Hayat Sigorta’dan yaptırıyorum. Umarım açıklayıcı şekilde anlatabilmişimdir..
Sağlıcakla kalın💖🌸