Asyachngr Merhaba kızlar doğumdan sonra doktoruma hediye götürmek istiyorum erkek doktorum ama aklıma birşey gelmiyor ne hediye edebilirim fikirlerinizi almak istiyorum 😊
Kizilkafaa Asyachngr Güzel şık kalem olabilir, kravat olabilir, defter kalem setleri var onlar olabilir
gamzecee Asyachngr instagramda Ck_desingnevent diye bir yer var her şeydi ordan yaptırmayı düşünüyorum lokantalar var olmadı isme özel büyük kolanya yaptırırım
Yigitinannesi_ Asyachngr yiyecek daha iyi bence cnm memleketimizn leblebisi meşhur bayram dönüşünü gotrmstm doktoruma çeşit çeşit hediyelik kutu şeklinde smdi 2.ye hamileyim gene bayramdan sonra oyle yapicm😂
Mysaa Asyachngr kibar bi teraryum mu neydi öyle bişey yaptırabilirsiniz küçük olursa odasına da koyabilir belki 😊
Mysaa Asyachngr kalıcı ve anlamlı birşey olmuş olur evinde bile kullanabilir belki ama ufak olanlar var ya onları odasına koyar kullanan doktorlar var ordan aklımda kalmış 😊
gizzzy35 Asyachngr Ben çiçek sepetinden set yaptırıcam ünvanı ve adı yazılı kupa cüzdan kalem vs güzel setler var.