Ada_56lk @“Merveyldrmmm”# Momandbaby3 inşallah canım yok daha yapmadım normal doğum düşünüyorum bekliyorum şu an 38 haftalık
Momandbaby3 Ada_56lk inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım kaçıncı haftada böyle bir durumla karşılaştın ?
Momandbaby3 Burcutf amin canım inşallah haftam erken daha 21+6dayım biraz da ondan stres yapıyorum vardır bir hayır deyip avutuyorum kendimi
Ada_56lk Momandbaby3 Amin canım inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin stres yapma dua et yeterli
Ada_56lk Mucizecim bebeğin karın çevresi bir hafta geride kalmış doktor bekletmeye gerek yok dedi 2700 gr Suni sancı verelim dedi ben de Suni sancı istemedim sezaryen karar verdim
Ada_56lk Mucizecim 24 saat Suni sancı olmazsa sezaryena alırız dedi daha önce Suni sancı yla ilgili çok olumsuz şeyler duydum acı eşiğim düşük son anda sezaryenda karar kıldık
Mucizecim Annekuzusu__06 degerin kaçtı peki cnm benimde cikti 446 24 saatlik idrarda tansiyonlarim normal hep 35+5 olacam ins bu gece
Annekuzusu__06 Mucizecim ya benim 24 saatlik idrar almadıki kadın doğum benim aklıma çok takılıyor korkuyorum
Mucizecim Annekuzusu__06 korkma cnm demekki cok büyük risk görmemiş ben üniversiteye gidiyorum doktorum docent ince eleyip sık dokuyor önemli olan tansiyonlarmis onlar normal seyrediyorsa korkma ins
Mucizecim Annekuzusu__06 zaten 20 haftadan beri varmış 30 haftaya gelmişsin doğuma kadar götürür seni
suleozturk 29 haftalık gebeyim idrar tahlilimde +1 protein çıktı tansiyonum da sürekli 12 7 doktorum normal dedi sonuçlar için sadece bol bol su içmemi önerdi
Annekuzusu__06 Mucizecim tansiyon 12 8 genelde bilmiyorum benim özeldeki doktor 30 haftadan sonra riskli gebelik zehirlenmesi olabilir oda annenin yada bebeğin hayatı söz konusu olabilir dedi çok strese giriyorum aklıma çok takılıyor