Zehrakhr Firdevs_sahinnn hadi yaa ben yarın gidicem rica edicem bakalım o gün gittiğim doktor pazartesi gel suni verelim demişti
Zehrakhr Firdevs_sahinnn canım benim gittim muayene oldum in cin top atıyordu. Doğru düzgün muayene bile etmediler. Dedi ki 41 dolmadan suni vermiyorlarmış. Sancıların azalmış kendi açılmanı beklemeni istiyorum dedi ve gönderdi
blueberyy00 Gzm23 sertlestiginde bebekde toplanıyor bir tarafa karnın gerilip seni rahatsız eder böyle miydemin altından kassigina kadar karnının heryerini geriliyor kasılıyor gibi hissedersin bir iki dk kadar durup rahatliyor sonra belki bir süre sonra yine aynısı oluyor
blueberyy00 Gzm23 bebeğin toplandigi zaman karnın gerilip sertleşiyor işte genelde bir tarafa toplanıyor o anki pozisyona göre huzursuz bir gerginlik
Zisanince Zehrakhr git bebek kordondan çıkar karnın sertleştiyse hemen hastaneye önemli bir durum karında sertleşme bekleme evet doğum sancısı
Firdevs_sahinnn Zehrakhr Ozaman haftaya tekrar gideceksin İnşallah bu hafta sancımız gelirde kendiliğinden doğuma gideriz rabbim büyük Hakkımızda hayırlısı olsun🌸
N_3637 Benim karnım taş gibi sertti gece ama bebek hareketlerini de hissediyordum kasılma mı oluyor anlayamıyorum uzun süre öyle sert kaldı hemen de geçmedi ilk gebelik olunca neyin ne olduğunu da bilemiyorum daha 28+4deyiz
Gzm23 blueberyy00 yok canım senin dediğin gibi oluyor her taraf sert oluyor tek sorun altarda ağrı olmuyor o kadar belki de nst de hafif sancı çıkar bilemem çünkü daha önce de toplanma oluyordu sadece bir taraf sert diğer taraf yumşak oluyordu bunda her taraf bir anda kaskatı kesiliyor bu aralar stresliyim belki ondsn da olabilir
blueberyy00 Gzm23 Anladim o diğer bı taraf yumuşak diğer taraf sert bebek o tarafta duruyor ve pozisyon ile alakalı oluyor ama her taraf geriliyorsa sancı çıkabilir evet tabi araliklarla oluyor genelde nst esnasında denk gelirse çıkar tabi
demettt333 Zehrakhr bende 39+2 yim gece 3 gibi az kanamam oldu. Şimdide nişan dedikleri şeyden geldi. 15 er dakka arayla şiddetli adet ağrısı giriyor . Başladı mı acaba doğum çok korkuyorum ya
Zehrakhr demettt333 evet sanırım geçmeyen ağrıysa duşa girince hafiflemiyorsa başlamış sanırım ☺️ Hayırla kucağınıza almayı nasip etsin banada dua edin artık bende biranevvel doğuma gideyim