Bebeeeeek Tulayyy- rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah sağ Salim sağlıklı bir şekilde kavuştursun sizi her zaman dualarımdasınız
neslican0644 Gzm23 idrar yolu enfeksiyonu,gebelik şekeri vardı. En sonunda covit geçirdim ve açılmaya sebep oldu malesef
Tulayyy- Bebeeeeek **** korkuyorm cok streslıym bebege bısey olmasındn cok korkuyorm allhım ıcıme bı ferahlık ver yarabbım prrklamsı ılletndn yavrum beslenemedı ıns hayrlısyla atşatrz bu zorlu surecı
BusraOzhan HZE 35te normal doğumla doğurdum doğumum 2 gün sürdü kızım 2400 kiloydu küvöze girmedi darısı başınıza
Pufi HZE benim de protein kaçağım 202 iken 1 ayda 378 oldu daha da yükselir mi ki yarın kontrolüm var kötü şeyler duymaktan korkuyorum 36. Haftamdayim
HZE Pufi haftanız iyi maşallah tuz tüketimine ve tansiyonunuza dikkat ederseniz bir şey olmaz inşallah
Tulayyy- Bebeeeeek oldu cnm bebek cok kucuk allhım hayrlı saglıklı ömür nasıp e Tsn bıraz kuvezde kaldı gogus ucum hıc yok bn npablrm bunun ıcn
Bebeeeeek Tulayyy- göğüs ucu çıkarıcı var canım ondan kullanabilirsin ne kadar doğdu iyi mi bebek kaç gün kalacakmış
slnacar HZE 34+4 te doğum yaptım ikizlerime 38 gün önce , biri 2150 diğeri 2600 doğdu küçük olan yetişti bile küvoze girmediler 🙏
Gzm23 neslican0644 Oyyy maşallah süphanallah rabbim ona sağlıklı ömürler versin çok çok öptüm yanklarından 😇😇😇🙏🙏🙏🙏🤗🤗🤗