Yasemincee Melda25 Camiye gömdük alakası varmı bilmiyorum ama İlk kelimesi Allah oldu 28 aylık ezan duyunca herkese susun yapıyor ve ezanı dinliyor camileri çok seviyor 😅
Melda25 Yasemincee maşallah sübhanallah 🧿 Allah bağışlasın yavrunuzu size ☺️🤲🥰🌼 benimde bu ayın sonu gibi gelicek Allah’ın izniyle 38haft kızım olucak ,ilk hamileliğim korku,heyecan,stres bir arada inşAllah sağlıkla kucağıma alırım🤲
Hakiko Deletedmom7373700 🤣🤣🤣 çok yaşayın Ben de kızımınkini anneannemle umreye gönderdim orda gömecek yer yoktu çöpe atarlar diye bi yere bırakamadım diye geri getirmiş bi kaç yıl sonra taşınırken kayboldu inşallah benim kızım da Sürekli gezmez 😅😅😅
Birprensesannesii Melda25 hamilelik günlüğü tutmuştum doğduktan sonra da özel anlarını yazdım göbek bağının düştüğünü not ettigim sayfanın arasına koydum
Papatyam63 Melda25 oğlum 2 yaşında hala saklıyorum öylece saglicam buyunce ona vericem.bide bı tek göbek bağı değil ilk giydiği elbisesi ilk emziği gebelik testini ultrason fotoğraflarını .
Mysaa Melda25 2.5 yasını geçti oğlum hala duruyor evde bende napcagımı bilmediğim için kenarda öyle 😊