Annekuzusu__06 Zehrakhr iyide ben sorduğumda happy momda iyi demişti hatta resim bile veriyor demişti sen ne zaman gittinki
Annekuzusu__06 Zehrakhr asıl o kadın berbat bi doktor ben hiç memnun kalmadım ondan kilo falan söylemiyo
Yksl94 Dilek1001 bende gittim bugün bayan doktora almıştım erkek muayene etti davranışları da hiç hoşuma gitmedi
Dilek1001 Yksl94 ikili tarama için gittim çocuğun ayaklarını bile göstermedi kafası ve az bisey vücudu gözüktü 30 saniye bakti bakmadi vitamine başlamam gerek ben sordum onuda baktım söylemiyor bile bilgisayara odaklanmış napiyorsaa
Yksl94 Dilek1001 bugün banada öyle kendi doktorum bakmadı başkası vardı tersledi durdu hiç hoşuma gitmedi
Yksl94 Annekuzusu__06 Özlem gündüz dü ama o yoktu yerine başka erkek doktor vardı Özlem hanımı sordum cvp bile vermedi kendi doktorum yoktu
Meleq Yksl94 necati hançerlioğulları o hastanenin gözdesi ama eşim müsade etmediği için benim favorilerim ayşe hazırbulan ve yeliz çolakoğlu ikisinden de çok memnunum..
Meleq Yksl94 ona muayene olmadım ama kapıda beklerken bi hamişle sohbet ettim çok tatlı ilgili bi doktor olduğunu söylemişti..