Serapmehmet_19 Anneoluyorummmm evet canım bebiş normal doğum pozisyonunda ilk gebeliğim şuanlık sezeryanlık bi durum yok gibi
Sinemmmmm58 Anneoluyorummmm saglikla kucaginiza alin insallah ❤ benimde sezeryan olucak ama kacinci haftada verdiler gununuzu
Serapmehmet_19 Anneoluyorummmm ne güzel canım hem tarihi de belli, benim belli değil merak ediyorum acaba 40 a kadar bekleticek mi beni 🤭😅
Ulkudeniz Anneoluyorummmm sağlıcakla gelsin bebislerimiz aynı gün doğum yapacağız o zaman inşallah 🤭🤭🥰🥰🤰🤰
Ulkudeniz Anneoluyorummmm olmaz mı yaklaştıkça günler hiç geçmiyor gibi 4 nisan gelse de sağlıcakla oglusuma kavussam diyorum🤭🥰
Serapmehmet_19 Anneoluyorummmm kız senin zaten sezeryan olacakmışya 40 a kadar beklemez önceden gelir
kuzucugunannesiii Anneoluyorummmm bir epidural normal var bir de epidural sezeryan. Biri normal biri sezeryan
AyseMehmett Anneoluyorummmm yaaa benimde aynı gün eşimin doğum tarihi aslında ben o yüzden istedim doktorda kabul etti 38+2de geliyo pamuğuum 🥰🥰
Anneoluyorummmm AyseMehmett Sağlıcakla alalım kucağımıza 3 nisan dedi doktor ama pazara denk geliyo 4 olsun dedi :)) bebeğimiz 4 4 lük oldun bir de dedi🥰🙏