Naneliayran Var mı yaşayan? Böyle oturduğum yerin kemikleri ağrıyor tam olarak tarif edemiyorum da , ne tarafa dönsem o tarafa kramp giriyor. Normal mi? 28 haftalık gebeyim.
butterfly35 Naneliayran bende 13.haftalık gebeyim riskli bi gebelik olduğundan istirahat ediyorum. Bazen uzun süre aynı tarafa yatarsam o tarafta kemiklerim ağrıyor yada kuyruk sokumumda bi ağrı oluyor otururken de hissediyorum. Ara ara pozisyon değişmeye çalışıyorum ama genelde sola yatmaya çalışıyorum tabi.
Naneliayran butterfly35 ben tam olarak yerini tarif edemiyorum. Üreme organımın sağ ve sol kemiği inanılmaz bi baskı var
Leylasiva21 Naneliayran bu belirtileri anlat kan tahlili ister benden bütün vitaminler için test istedi eksik olan magnezyum ve B12 verdi iyi geliyor bide sol tarafa uzanmaya çalış
butterfly35 Naneliayran bebek büyüdükçe rahim kasılıyormuş ya öyle bir şey mi acaba. Sen yine doktora gittiğin de mutlaka anlatta önemli bişeyse ertelenmesin 🙏🏻
Leylasiva21 Naneliayran Allah şifa versin bol bol sol tarafina doğru uzan kramplar bebek hareketlerinden dolayı oluyor kendine yer acıyo büyüyor diye