Hep bu postu açmak istemiştim normal doğurup ama farklı versiyonu nasip oldu 😁 39+5 te kontrole gittim doktorum suyunun azaldığını eve göndertmeyeceğini suni sancı vereceğini söyledi. Sonra yatışım yapıldı suni sancı almaya başladım hiç korkulacak bir şey değilmiş açıkçası benim canım çok yanmadı yani kasılmaları hissediyordum ama acı yoktu. 6-7 saat suni sancı aldım başlangıçta 1 cm olan açıklığım yarım santim bile ilerlemedi. Doktorum en son kontrole geldiğinde 3 dkda bir nstde sancım olduğunu istersem devam edebileceğini ama bebeğin içeride strese girdiğini söyledi. Ben de artık çok bunalmıştım annem ve eşim çok zorlandın bırak artık kavuşalım bebeğimize önemli olan sağlığı dediler. Ben de kabul ettim. Spinal sezaryen oldum bele yapılan o uyuşturucu iğne kesinlikle acımıyor. Ameliyatın başlamasıyla bebeğimin ağlama sesini duymam arasında 15 dk falan vardır. O an bebeğimi bana gösterdikleri an ağlamaya başladım ve ağlamam durmayınca bana bir sakinleştirici yaptılar kafam 1500 oldu gerisini hatırlatmıyorum😁 Sezaryenden çok korkuyordum korkulacak bir şey yokmuş ama o ilk yürüme gerçekten zor ama dayanılmayacak bir zorluk değil kesinlikle pes edip bırakmamak lazım ilk yürümeye başladığım andan itibaren kendimi cesaretlendirip süreklş kalktım yürüdüm. Şuan ikinci günüm tamamlanmamasına rağmen daha rahat oturup kalkıyorum. Depend müko kesinlikle alınması gereken bir şey. Sormak istedikleriniz varsa zamanım oldukça cevaplayacağım. Hepiniz inşallah hayırlısıyla bebişleriniZi kucağınıza alırsınız ❤️