Smyye1B Kızlar şeker yükleme testini nerede yaptırablirim doktorum devlet yapıyor dedi ama hangi bölüme sıra almam gerekir.
linsmea Smyye1B canım kadın doğuma randevu alman yeterli. Sağlık ocakları yapıyor diyorlar ama her sağlık ocağı yapmıyor. Bi sor sağlık ocağına öyle git istersen.
Naneliayran Smyye1B kadın Doğum uzmanına görünürsünüz, haftanız uygunsa sizi kan alımına yönlendirir,bir saat arayla 3 kez aç karnına kan verirsiniz. 1. Kandan sonra bi içecek içersiniz. Sonra tekrar kan ve 1 saat sonra tekrar kan.
Deletedmom727271 Doktorunuz nerde çalışıyor özel muayenesi mi var normalde doktorunuz yönlendirir hastane de olur
Smyye1B Deletedmom727271 Doktorum özel hastanede ama devlet hastanesi yapıyor 1 hafta içinde yaptırırsın dedi.
Deletedmom727271 Smyye1B Allah Allah acaba ücret vermemeniz için mi dedi bilemedim. Özel hastaneler de yapıyor da. Devlet hastanesinden kadın doğum a randevu almanız gerekiyor 😊
Smyye1B Deletedmom727271 Teşekkür ederim keşke yönlendirmeseymiş 🙄 Bizim buradaki kadın doğum pek iyi değil bakmıyorlar bile bende orada yapıyorlar sadece sandım
Deletedmom727271 Smyye1B yok canım bende özele gidiyorum ama kendi doktorum da yaptırdım hastane kan alıyor sadece. Anlam veremedim doktorunun yönlendirmesini devlete. Acaba hastaneden hastaneye değişiyor mu dicem ama alt tarafı kan alıyorlar bunu her hastane yapar diye düşünüyorum 🤷🏼♀️