Yesim96 Kızlar benim gibi olan var mı aranızda göbeğimde aşırı derecede tüylenme oldu göğüslerimin ortasından aşağıya doğru kendimi erkek gibi hissediyorum kimi diyo her hamilelikte böyle olur kimi diyo erkek bebek olduğu için tüyleniyor bu konuda bilgisi olan var mı?
Demirssmomm Yesim96 erkek bebeğe hamileyim, gebeliğimin başından beri iki kez ağda yaptırdım, 7.aydayım aksine tüylerim azaldı 🤷🏼♀️ Badem yağı tüylendirir ama kullanıyorsanız
Sinoooom Yesim96 erkek bebeğe hamileyim , göbeğim de gözle görülecek tüyler çıktı ilk zamanlar şuan 31 haftalığız tüylerim hep döküldü gitti 🥳🥳
BusraOzhan Sinoooom Yesim96 cinsiyet ile alakası yok kıza hamileyim ayı gibi oldum 10 güne kalmıyor ağda yapıyorum
Gulsurmeli Yesim96 Erkek kız fark etmiyor hormonlarla alakalı bazen çıkmayacak kadar azalır bazende çok hızlı tüyleniriz kızım oldu tüylenme sorunum azalmıştı mesela
Yesim96 Demirssmomm hiçbsy kullanmıyorum bende anlam veremedim neden böyle oldu ilk 3 ayda da mı tüylenme felan olmadı son aylar dökülüyo diyolar ama daha 16 haftadaym
Demirssmomm Yesim96 valla hiç olmadı gebelik başında bir kez bıyıklarımı aldım bidaha çıkmadı, kaşlar falan en son yılbaşında alındı, doğumda ayıp olmasın diye alırım heralde 🙄 tüy konusunda şanslıydım şimdiye kadar 🍀
Yesim96 BusraOzhan benimde kolda bacakta bsey yok işte sadece göbeğim dolu sanki bütün tüylerim orda toplanmş gibi
Sinoooom BusraOzhan cinsiyet için demedim arkadaş postta cinsiyet söylemiş bende alakası yok demek istedim 🙏🏻
Yesim96 Gulsurmeli Değişiyor demek ki ben kime sorsam erkek bebek kıllandırıyo diyo bende erkeğe hamileyim
Zeeynepp Yesim96 benimde öyle oldu vitamin veya multivitamin den dolayı da oluyor birde hamilelikte olur sonra dökülür diye biliyorum
Ryry Yesim96 lazer yaptırmıştım ben ona rağmen tüylendim 😔 Çok rahatsız edici ama dökülüyormuş 35 haftalığım bende hala dökülmedi ama bakalımm
Merveofs 16 haftadayım bende de aşırı karın bölgesinde oldu dediğin gibi göğüs arasına kadar. Normalde minik tüyler vardı görünmüyordu ama şimdi öyle bir hal aldı ki berbat. Alma dökülür dendiğini gördüm hep ama daha dayanamadım aldım valla ağda ile..
Yesim96 Merveofs Acımadı mı yaaa ben doktora karnımı açtıgımda utanıyorum nerdeyse🤦🏼♀️ Bebeğinizin cinsiyeti ne acaba
Merveofs Yesim96 kuaförde falan acır diye kendim aldım hazır bantlarla minik minik yaptım. İlk çekiş acıdı ama sonra öyle ciddi acı olmadı. Cinsiyetimiz belli değil göstermiyor minik kendini 😊