Seymaben Burcudvci46 bu bendede oluyor arada bi su gibi ama cok az bi akinti seklinde bende sura bekleyeyim belki bilen biri cikar
Hakiko Burcudvci46 bebek baş aşağı duruyorsa mesaneye baskı yaptığı için idrar da kaçırmış olabilirsiniz
Asyanill Canım benim suyum geldiğinde ilk baş az az sonra çok geldi ve kanla karışık geldi berrak gelmedi hastaneye giderken ped koydum gittiğimde kan daha belirgin olmştu
SutlacimiYedimmiBen Burcudvci46 kac haftaliksin bugünlerde olur dogumun o akinti rahim ağzını yumuşatıyor doguma hazrlik
Burcudvci46 Zehrakhr Yok canım öyle bişey değil genelde sarı akıntım olurdu yada beyaz bu şefaf su gibi olunca korktum
Ikinciyeanne @Burcudvci46 oglumda sızıntı seklinde gelmis anlamamıştım allahtan son haftamdi 24 haftalik hamileyim bunda da 2 gundur camasirim ter mi akıntı mi sulu anlamadim cabuk batti aksam esim gelince acilden baktiricam ihmale gelmez gidin baktırin bence
Burcudvci46 Ikinciyeanne Afedersiniz elinize geldiğinde akışkan mı peki ben baktım akışkan şeffafdı bebeğin suyu normal su olmuyor mu
Sena_liya Ikinciyeanne geçmiş olsun canm benimde çamaşırım hafif nemleniyor ıslanıyor gibi oluyor bende ya idrar diyorum çünkü çok tuvalete çıkıyorum heran tuvaletim var gibi yada terden bilemedim kontrol ettirirken yazabilirmisin bizede 🤗🌹
Ikinciyeanne @Burcudvci46 bebegin suyu seffaf oluyor ıhlamur gibo rengi hafif sarimsi ama o camasirda anlasilmiyor su gibi cıvıksa dikkat etmek lazim @Sena_liya alttan ve karindqn bakti bebek ve sıvı iyi dedi ama camasirim nemli oldugu icin emin kan ve idrar tahlili aldi bide bez ped koydu su mu idrar mi anlamak icin