Ftmglpnr Bazıları göbek bağı düşmeden yıkanmamalı diyor bazıları yıkanmalı diyor siz ne düşünüyorsunuz
kadifemsii Ftmglpnr göbek bağı 6. Günde düştü 7 de yıkadım . Ama öncesinde temizleme pamuğu ve su ile iyice silerdim vücudunu hergün . Temmuzda doğmuştu sıcaktı zaten havalar
MerveeD Ftmglpnr Hastaneden eve getırimce yıkamayı düşünüyorum annem bizi kuzenlerımı ve yegenımı hep öyle yapmıs hc bırsey olmamıs
Fundabshn Ftmglpnr Bende göbek bağı düşünce yıkarım dedim ama sonrasında pişman oldum keşke eve gelir gelmez yıkasaydım dedim ☺️ Göbek bağı 15.günde düştü o zamana kadar hep sildim çocuğu yıkamadığıma pişmanım bu ilk deneyimimdi allah izin verirse ikincide hemen yıkayacağım inşallah 🤗🤗😂
Ftmglpnr kadifemsii benimde en geç doğumum nisanın başına denk gelecek bende bunkonuda bilgi sahibi değilim bi sizlere danışmak istedim bebeği yıkamak gelişiminde oldukça faydalıymış Şimdiden araştırıyorum ☺️
Ftmglpnr MerveeD evet ya bende öyle düşündüm acana getirince bi yıkasak sonra olmadı göbek bapımı bekleriz diye düşündüm malum kovit var bi temizlense dşye düşündüm ama galiba bebeğim vucudunda doğumdan kalan bi verniks tabakası oluyormuş ama o bebeği koruyormuş
Ftmglpnr Fundabshn insan işde tecrube ettikçe birşeyleri görüyor bende diyorum bir gelince yıkarım malum hastanelerde kovit o bu derkn kafam karışık
Mervekrz Oğlumu hastaneden çıkınca yıkadık. Göbeğine su deydirmeden okadar rahat ettiki uyuyakalmıştı.
begonvilko Göbek bağı düşmeden yıkamayız biz. Yeğenlerim falan da hep öyle yaptık. Benimkini de yıkamayacağım. Her gün ilik suya pamuk batırıp sileriz güzelce. Göbek düşüp kuruyunca yıkarız bebeği.
Suzanne Yeğenimde doktor yıkamayın göbek bağı düşene kadar dedi düştükten sonra yıkadık niye riske alıyım ki..
midekoruyucu Ftmglpnr hastaneden getirdik yıkadım. 40 gün boyunca her gün yıkadım. Sonrasında haftada 3
Ftmglpnr midekoruyucu evet 40 çıkana kadar yıkanması. Gelişimi için önemliymiş diye okumuştum bir yerde
Yaprakdokumuseverrr Ftmglpnr Eve gelince yıkadık. Hatta sık sık yıkadık. Yıkanan bebek çabuk toparlar derler gerçekten de öyle oldu. Zaten göbeğide çabucak düştü.
Ftmglpnr Yaprakdokumuseverrr evet bende bir yerde öyle okumuştum yıkanması bebeğinn gelişimde önemliymiş
kadifemsii Ftmglpnr evet canım ama göbek bağı düşmeden pek tavsiye edilmiyor bende o riski göze alamadım ama onun harici hergün yıkardık şuan 19 aylık gün aşırı yıkanıyor yıkanmadığında elimden tutup banyoya götürüyor beni 😀
MerveeD Ftmglpnr aynen o koruyormuş ama 6 yasında yegenım var onu bıle hastaneden geldı yıkadık temız temız rahat yatsın cocugum
Fundabshn Ftmglpnr Bencede canım yıkayın valla hiç bişey olmaz allahın izniyle göbek bağınıda kurutursunuz güzelce bez koyarsınız bide oldu bitti 💞🤗
Lulikli Ftmglpnr dün doğum yaptım bugün yıkadık canım. Doktorum göbek düşmeden 1 kere sabunsuz yıkayabilirsiniz dedi ama şampuan mecbur kullandık.
midekoruyucu Ftmglpnr onu bilemiyorum da temmuz doğumluydu, zaten sıcaktan isilik filan oldu. Duş aldıkça o da rahatlıyordu 🤗