feyza0806 https://resimyukle.io/r/lLSXYT33RI doktor iki defa nst çekti bugün ilk defa çekildim doktor hareket az dedi doğru düzgün açıklama da yapmadı sizce tuhaf yada ters bişey var mı
happybaby123 Nst den anlamam çok ama az hareket etmesi bişi olduğu anlamına gelmez uyuyordur çocuk ben uyansın diye 1 saat 10 dk kaldım nst de tatlı yedim nst çekilirken karnımı tuttu hemşire salladı uyansın diye yani uyuyordu belki olabilir
feyza0806 happybaby123 işte bende hareketten çok kalp atışı ve sancıya bakılıyo diye biliyorum ben bugün ayrı ayrı iki defa 45 dk girdim çikolata yedim hareket etti iki üç kere ama doktor açıklama olarak sadece hareket az dedi ve pazartesi bi daha çağırdı bende anlam veremedim de o yüzden sormak istedim
happybaby123 feyza0806 Allah Allahh stres yapma canım ciddi bişi görse söylemek zorunda zaten saklanmaz ki ama ben içim rahat etsin diye başka doktorada bi gözükürdüm
feyza0806 happybaby123 son haftalar diye artık doktor değiştirsm olur mu diye düşündüm de bakalım olmazsa giderim bende başka doktora teşekkür ederim canım