ikizleribeklerken anneyimmm42 benimkilerin arası 2 gün farklıydı doktor normal dedi 4-5 günde normal olabilir benim çift yumurta ikizi bildiğim kadarıyla tek yumurta ikizlerinde bu süre fazla oluyor
charlottececi anneyimmm42 1-2 haftaya kadar normal. Benim cocuklarim arasinda 3 gun var :) hep oyleydi.
anneyimmm42 ikizleribeklerken benimkiler de çift yumurta ikizleri . Doktorumuz 1 haftaya kadar normal dedi . Beslenmene dikkat et dedi
anneyimmm42 charlottececi benimkiler de biri baya beslemiş kendini diğeri biraz zayıf kalmış . Beslenmeme biraz daha özen göstericem
Sedaerbil anneyimmm42 akıntım cok şükür fazla yok ama ayakda cok oldugum zamanlarda geliyo.23+2 bizim.
Sedaerbil anneyimmm42 bnmkiler degişiyo hareketleri ya ama gece kuşları gece biri sagımdan biri solumdan atıyo ne tarafa yatacagımı şaşırıyorum.
anneyimmm42 Kubra1853 doktorum normal dedi kuzum . İki haftaya kadar normalmiş galiba . Sen kaç haftalıksın bebeklerin boyları kaç ? Birde akıntınız oluyor mu acaba
Kubra1853 anneyimmm42 26+1 bebegn boyunu sormadm hiç muanem bu ayın sonunda sorcm evet akıntım vr kız beyaz böyle af edersin enfeksiyon cıktı tek kulanımlık toz verdi ama yinede geliyor