Mavidunyamm Ayka-0 Normal doğum ise ona doktorlar girmiyor ebeler yaptırıyor ( bazı hastanelerde doktorlar) Eğer sezaryen ise Perinatoloji doktoru yaptırmıyor kadın doğum uzmanı yapıyor
charlottececi Mavidunyamm benim doktorum doguk yaptiriyor. Perinatoloji prof u. Sadece devlette ayri ucret oduyorsunuz. Daha once ozelde de perinatolojiye gittim o da dogum yaptiriyodu. Perinatologlar da kadin dogum uzmani sadece ustune yan dal yapmis insanlar ☺️ Ayka-0 Daha iyi onun yaptirmasi 😁
burcuacrr Mavidunyamm benim doktorum perinatolog. O yaptıracak inşallah.Ama devlette nasıldır bilmem özel benim ki.
Mavidunyamm charlottececi demekki hastaneye göre değişiyor canım. Benim gittiğim hastanede perinatoloji doktoru yaptirmiyorum dedi 🤷🏻♀️ Oda kendi Hastanesi’ne sorsa bence daha iyi olur. Eğer perinatoloji doktoru yapıyorsa ben onu tercih ederdim @Ayka-0
Mavidunyamm Eslem_1 Riskli gebelerde yapıyorlarsa bilmiyorum canım ama benim gittiğim hastanede perinatoloji doktoru ben yaptirmiyorum dedi 🤷🏻♀️ değişiyor demekki hastaneye göre
Villanelle Operatör doktor bence çünkü perinatologun operatör kadar ameliyat tecrübesi yoktur, riskli gebelikler çok ufak bir yüzdeye denk geliyor