Caner_fadime04 Anneler 33 haftalığız da bugün doktora gittim doktor bebeğin biraz koca kafalı olduğunu söyledi ama detaylı ultrason ve 2 li taramn iyiyse sorun olmaz inşallah dedi çok üzüldüm sizce kızlar bu durumda olanlar varmı 😭
Tugbadmr Caner_fadime04 koca derken mesela kaç hafta benim de 2 hafta görünüyordu kafası zamanla normale yaklaştı ama hala kafa çapı bir hafta önde bana koca kafalı demedi kağıtta görüyorduk ama benim eşim ve ailesi ayrıca benim ailemde ki erkekler koca kafalı 😅
kuzeymomsss Caner_fadime04 kendinizi üzmeyin, bu gayet normal birşey. Kafası büyük olduğu için down sendromu riski taşımaz🤷🏼♀️ doktorun ikili tarama testini işin içine karıştırması bile saçma. Bende doğduğum da kafam büyükmüş hatta annem ve doktor dalga geçmiş koca kafalı diye
Caner_fadime04 Canm bana ultrason da koca kafalı gözüküyor dedi sadece ikili tarama ve detaylı iyi çıktıysa sorun olmaz inşallah dedi
Caner_fadime04 kuzeymomsss İnşallah canm ya valla birde ben korkuyorum 1 sene önce bebeğimi kaybettim şimdi doktorun yanına girerken bile korkuyorum 😭nolur bizim için dua edermisin