Kayaaelif uyanancirkiin bende beceremiyorum ınanın 😂hep içiyorum aç karnına ama umarım düşmüştür hiç kan vermedım daha
uyanancirkiin Kayaaelif en son ne zamanvermiştiniz kan? Doktor kontrolü yakınsa verirsiniz veya sağlık ocağı daha hızlı oluyor ordanda verin kontrol vaktine varsa. En azından ilaç etki ediyor mu öğrenmiş olursunuz. İnşallahta düşmüştür 😌😌
moom222 uyanancirkiin bnde 16 haftalikken 2.69 du iki hafta sonra baktiricam tekrar inşallah düşer doktor 4 u gecmezsse sorun yok dedi otuzden merak ettim cnm 2.50 nin altında tutmaya çalışıyorum genelde ben ama hamilelikte yukseliyormus ilk hamilelegim bnmde
uyanancirkiin moom222 pek korkulacak birşey değilmiş zaten ilaçla kontrol altına alınabiliyor. Benimde ilklinde yoktu bunda çıktı. İlaç içip atlatacağız bu günleride doğuma kadar sabır 😅😅😅
moom222 uyanancirkiin aynen cnm bnde ilaç kullanıyorum inşallah yinede alt seviyelerde olurda sağlıcakla dogururuz bizde 😍🤲
uyanancirkiin Kayaaelif bilmiyorum ama yeterli seviyeye düştüğünde bikaç hafta bıraktırıp tekrar kontrol edebilir doktor eğer kullanılmadığında çıkmıyorsa tekrar vermez bence. Tabi doktor bilir sadece tahminimi diyorum ☺️
uyanancirkiin seymanurer aç karna yazmıştı doktor ama ben gün içinde düzensiz saatlerde kullandığım için aklıma ne zaman gelirse alıyorum aç veya tok farketmiyor bana 😀 siz doktorun yazdığı gibi için ama ben yapamıyorum düzenli kullanmayı 😀