Ruveyda_baskapan Mervesny123 korkma ve dua et, o senin duanla şifa bulacak, konuş onunla o uzakta ama sesini duyacak senin, sen güçlü olursan o da güçlenecek
Busramzcgl Mervesny123 ne desem birşey ifade etmeyecek biliyorum, şuan seninle birlikte göz yaşı döküyorum, bir düz yazı nasıl bu kadar kalbe dokunur bilmiyorum, Allah sana kocaman bir sabır versin
Temmuzannesii28 Mervesny123 şuan çok çok üzüldüm ağlıyorum cennette koşup eğlensin inşallah minik başınız sağ olsun 😔
ElizanNnn Rabbbim sevdi yanina aldı ne mutlu size cennette şefaatciniz var rabbim sabir versn sze üzulme annesi cennete seni beklio bebegin
uzumcekirdegi Mervesny123 canımmmmm Rabbim acını en aza indirsin inşallah 🙏🏽 Ben de kızımı 33.haftada doğurup yaşamayacağını öğrendiğim bir hastalık sebebiyle kaybetmiştim. Şu an seni o kadar iyi anlıyorum ki… Hem de geçen sene tam bu ayda bu zamanlarda kaybetmiştim. Tesellim cennette beni bekleyen bir meleğim var. Ve şu an hamileyim biliyor musun? Hem de doğumum yine bu zamanlarda olacak. Aklıma sürekli cennet kuşum geliyor. İçim acıyor gözümden yaşlar süzülüyor ama kardeşi için daha iyi olmaya çalışıyorum. Şu an yaşadığın acı gün geçtikçe sana şefaatçi olacak bir miniğin tesellisiyle hafifleyecek inşallah. Daha sonra doğacak kardeşi ya da kardeşleriyle süsleyeceksin hayallerini ♥️ Sana dua edeceğim. Kendini asla bırakma dik dur. Bu bizim için imtihanların en güzeli ve cennet vesilemiz ♥️
Mervesny123 uzumcekirdegi ah canım benim başımız sağolsun yazdığın şeyler birazda olsa umut oldu Allah razı olsun ❤️
FeriDee Mervesny123 ayy inanmıyorum. Postu görünce yaziyim dedim yorumunuzu yeni gördüm şok oldum. Allahım sana sabır versin
uzumcekirdegi Mervesny123 senden de Allah razı olsun canım. Umudunu asla kaybetme. Bizim başımıza geldi demek ki rabbimin bir bildiği var. Emin ol biraz zaman sonra daha güçlü olacaksın. Şu an çok zor gelecek geçmeyecek gibi hissedeceksin ama emin ol yeni hayallerin olacak daha güçlü kalkacaksın ayağa.
Mervesny123 Kızlar Allah tazı olsun hepinizden derdimi paylaştığınız için çok ama çok teşekkür ederim çok sağolun beni cennette bekleyen bir meleğim var artık tek tesellim bu🥺😞uygulamayı şimdilik siliyorum inşallah ilerde tekrardan bebeğim olursa tekrardan görüşmek üzere ✋❤️😔❤️
holly Mervesny123 Rabbim sevgisi kadar sabır versin. Yüreğine dayanma gücü versin ❤️ Cennette bi meleğin var artık sana şefaatçi olacak
Askpare Mervesny123 kaybetmişsin çokk üzgünüm :( rabbim sana bol Sabır versin 😢 cennette meleğin var artık allah yerini hemen doldursun bu sefer sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin inşallah
merveyildrm Mervesny123 çok çok çok üzüldüm 🥺🥺 ama bu hayatta herşey insanlar İçin yaşam bir şekilde devam ediyor Allahım size güç kuvvet sabır versin inşallah 😢🤲🏻 Cennette sizi bekleyen bi meleğiniz var size şefaatçi olucak meleğiniz rabbim hayırlısını böyle görmüş 😢 çok üzüldüm allah size sabırların en büyüğünü versin 🤲🏻
Minik1Civciv Mervesny123 çok çok üzüldüm canım evlat acısını çok iyi biliyorum ama sizinki daha zor ben görmedim siz görüp kokusunu aldınız Rabbım Şafi ismiyle şifa versin inşallah ♥️
Askpare Mervesny123 rabbim şifa versin inşallah mucizen kurtulsunj allahım kinseye evlat acısı göstermesinn 🤲🏻🤍
Sfanur Mervesny123 Rabbim ikinizede şifa versin inşallah sanada sabır versin imtihan dünyasındayız başımıza ne geliceğini bilmiyoruz hakkınızda ne hayırlıysa o nasip olsun inşallah 🤲