Balinci Kızlar 12+2 hamileyim ne yemek yapabiliyorum nede yiyebiliyorum nasıl bi yol izlesem 4 kilo vermişim 😣
Betllll Balinci sulu olarak tüketmeye çalış karnımda bi can var sonuçta cnm bnm onun iyiliği için bi tık zorla çok değil kusatsın bu sefer dha fazla zararlı olabilir 🙏🏻
YeldaKarakolcuKk Balinci sitres yapma benimde 16 haftama kadar hep miğde bulantı kusmamla geçti o zaten şuanda 4 aya kadar senden besleniyor durur yakında inşallah 🤲
Sevvda Balinci ag canim benim o yoldan bense gectim cok kotu gercektende ben bes ayliga girene aksar istahsizlik mide bulantisi vardi karnim acti ama yiyemiyordum ve canim istemiyordu seni cok iyi anliyorum ama gececem merak etme daha yolun basindasin.
denizefe bende aynı durumdayım asla yıyemıyorum yesemde mıdem bulanıyor yemesemde oglumu uyuttum ve uyumaya calısıyorum bende ama bulantı rahat vermıyor 3kılo vermısım 10+3olduk
Balinci Betllll tatlım sulu da yesem tabak kaşık görmek bile istemiyorum 1 kızım var ona kahvaltı hazırlarken bile midem bulanıyor
Betllll Balinci aaa şey yapabilirsin doktoruna söyle bende miğde bulantısından başta yemek yiyemiyodum yesem bile çıkıyodu hep doktora söylesim bulantı ilacı vermişti öle biraz biraz yiyebildim
denizefe su bıle ıcemıyorum ben kusma yok sureklı bulantı halı uyku halı dort yasındada bır oglum var benm ve onun pesınde kosuyorum azcık yatayım uyuyayım dıyemıyorum halıylede 3kılo gıtmıs gıle kabız olmasam daha cok verırdım de hamılelıkte kabız oluyorum ne yazıkkı ben hep tek yedıgım sey tuzlu salatalık sanada onerırım
Sevvda Balinci canim benimde ilk gebeligimde mide bulantisi ve istahsizlik bu kadar degildi ama bu farkli her gebelik farkli. uzme tatli canini 😘
Sevvda Balinci evet onund etkisi olabilir ilk gebelik erkekti suankide kiz kizda daha cok istahsizlik mide bulantisi oldu bende