Derininannesi_ Kızlar merhaba. Hamile pantolonu almak istiyorum etek elbise giymekten sıkıldım. Kalıbından memnun kaldıgınız bi marka flan varmı bacaklarım biraz kalın benim nerden alabilirm ?
Smyye1B Derininannesi_ Lcw mom Jean aldım hamile pantolonu olarak bide beli lastikli bağcıklı kumaş aldım özel günler için
Edadrmz Derininannesi_ canım ben https://ty.gl/q901dr7zmp bunu aldım kalıbı gayet güzel ben çok rahat ettim
Tubisss-im Derininannesi_ lcw güzel rahat pantolonlar var internet sitesinden bile bakabilirsin canım fiyatlarıda çok uygun sitede
EsilaMiracAyazEren_Moms Derininannesi_ Ben Lc waikikiden hem tayt hem pantolon almıştım. Hem uygun hemde rahat kalıp ben 38 bedenim normalde biraz büyük almıştım hem karnımı hem de bacaklarımı sıkmasın diye hala da duruyolar.
Merveyldrmmm Defactodan aldım bende fazla almışım birini satıyorum etiketli 42 beden gardorpsdan hesabım @mervekomuuurr
Askiletotomsu Bende hiç bişey bulamıyorum napcam bilmem Tayt alsam ama hamile taytı olmasa Rahat eder miyim acaba ki
Derininannesi_ Askiletotomsu ben lcw den aldım parlak cok güzel sarıyo beli de aşırı rahat hep onu giydim nerdeyse
ZNADA @Derininannesi_ ben trendyoldan VAVIEN Hamile Süper Strech Tensel Skinny Fit Pantolon 1080 bunu aldım biraz pahalı tabi ama aşırı rahat ben sürekli bunu giyiyorum 25 hafta olcaz nasipse daha da giyerim diye düşünüyorum ☺️