FSCMK 2prensin_tekprensesiyim Canım benim eltimin oğluna Kalbi delik dediler anne karnında çocukta çok şükür hiçbir şey çıkmadı kuzenimede dediler bu özürlü bunu aldır felan kuzenim aldırmadı bebek 8 aylık doğmuştu ama özürü yoktu erken doğduğu için vefat etmişti yani doktorların söylediği net olmayabiliyor şu sonuçların çıkana kadar kendini strese sokma umarım temiz çıkar canım
EdaEge Benim oglumun adı da Ege 2.ye 5 gün kaldı ama ismi yok. Gorunce karar verebilir miyim bilmiyorum.
ikizannesi17 2prensin_tekprensesiyim 17 aylık ikizlerim var oğlumun adı doruk kızımın adı duru şimdi 7 haftalık tek bebeğe hamileyim kızda olsa erkek de olsa deniz olcak ismi Allah’ım nasip ederse 🥰
Gnscgla 2prensin_tekprensesiyim evet biraz geç oldu 30.haftada karar verdik 🍁Çınarım gelicek inşallah
Sert1110 2prensin_tekprensesiyim Mustafa olacak ama yanına bir isim daha düşünüyoruz ve hâlâ bulamadık sizce ne olabilir yanına
Mommhappy 2prensin_tekprensesiyim kalbini temiz tut canım hayırlısıyla sağ salim alırsın Barlaskonu kucagına inşallah 🧿 kötü şeyler düşünül kendini çıkmaza sokma oda etkilenir
Mommhappy 2prensin_tekprensesiyim Ben Barlas koyacağız dedim sende benimkine adaş geliyor dedin ya canım