umutluannee Merhabalar betahcg degrım mart 1 inde 48 cıkmıştı 3 martta 83 7 marta 115 9 martt A 115 cıktı doktorum yarın tekrr cagrdı kimyasal gebelik ddı dış gebelik de olblır ddı kafam cok karşık
HeyMommy umutluannee Of tamda bu durumdayım. Üç ay önce 8 haftalık kürtajım var. Yine hamileydim. Beta 70 çıktı ertesi gün 55e düştü. Kanamam vardı silince geliyordu. Kimyasal dedi doktor regl olur gibi atacaksın dedi. Sökülemiyorum 🥺 Ne zaman gidecek bu deliricem. Kanamam tamamen başlayamıyor bi türlüü.
umutluannee HeyMommy cok gecmiş olsn canm benım hıc kanmm da yok korkuyorum kurtaj olcm dıe daha oncesı bebegım ın kalbi durmustu, 😢
umutluannee HeyMommy doktr kontrol e cgrmdı mı canm Bn yarın gdcm degrım dusmmıs aynı yerde kalmış bnım
HeyMommy umutluannee Sizede çok geçmiş olsun. Kürtajlık değil kendisi atıcak dedi. İlk iki gün peçeteye sildiğimde geldi. Sonra iki gün afedersiniz bozuk para kadar pede geldi. Acaba bu kadar mıydı kanama. En iyisi betaya baktırıp sıfırlandığını görmek. Yoksa çözemiycem anlayamıyorum