Nursema99 Kızlar bu hafta sonu görümcemle hamama gitmeyi planlıyoruz 32 haftalık hamileyim maksat eğlence sıcak suya girmeyi düşünmüyorum yine de o ortamın bi zararı olur mu yada hamileyken gidip suya da girenler varmı
dilara0605 Nursema99 gebelikte vücut ısından çok daha sıcak olan yerlerre girmemen gerekiyor canım o sıcak kaslarını gevşetecektir erken doğuma bile sebep olabilir seni korkutmak için demiyorum görüp söylemezsem sonra pişman hissederim diye yazıyorum ki bunlarıda geçtim enfeksiyon kapma riskin çok yüksek olduğu bir yer fikrimce gitmesen daha iyi olur
Elfs Nursema99 çok şiddetli kalça ağrım oluyordu vücudum inanılmaz sıcak su istiyordu artık dayanamadım ılık havuzu olan bir otele gittim hamama da girdim ama ikisi de ılıktı öyle gümbür gümbür sıcak değildi. Normal hamamlar çok sıcak oluyor o kadar sıcak iyi olmayabilir.
Eclinass Nursema99 bn ilk kizimda gitmiştim 30 hafta falndm şimdide düşünüyorum gitsem iyice keselensem ne iyi gelir sırtıma sırtıma sıcak su doksem ohhh bide havizzlansam 😄😄 gidedebilirim gitmeyedebilirim bilmiom😄😄
Nursema99 Enfeksiyon riskini bende duydum ama suya girmeyim maksat eğlence yani o ortama gircem sadece ben bu gitme işini bir daha düşüneyim kararsız kaldım
2kizanasi Biz thermal otele gitmiştik eşimle o zamanlar haberim yoktu 5 haftalık hamileymişim hamama da girdim sauna ya da termal suya da tabi zararlı olabilir haftanız ilerde sizin
hukukcuanne_06 Kesinlikşe mi yasak :( ilk 3 ay sıkıntı onu biliyodum da 4.aydan sonra karnım da iyice çıkmadan gitsem diyodum. Bi keresinde hamamda hamile birini gördüydüm aslında:(
kuzeymomss Nursema99 kişiden kişiye göre değişebilir fakat ablam 28. Haftada gitmişti ve erken doğum riski yaşamıştı ve normalde 32 e izne çıkması gerekirken doktor riskli görüp 28 de izne çıkarmıştı
Eclinass Nursema99 o senin elinde sıcak ortamda durmazsin sürekli hava alırsın ılık su dokersin sürekli sıcak su doksen hamile olmaya şart değil yine tansiyon çıkar
EryaCa Nursema99 Ben 15 hastalıkken gittim çok sucak olduğu için bunalıyorsun sürekli dışarı çıktım hava aldım 1 saat zor dayandım korktum da çocuğun kan basıncı düşebilir tehlikeli