gozgr 10 haftalık hamileyim ve demir hapina başladığım an ishal oldum doktor bir iki gün bırak dedi ama ishalim durmuyor sürekli karnım ağrıyor ve tuvalete çıkıyorum bu durumu yaşayan var mı ne önerirsiniz ?
Mouradi gozgr Bende demir hapına başladım 1 gün sonra ishal yaptı karnım feci ağrıyor gaz sorunu, bugünden itibaren bende içmiyorum. Bakalım İnşaAllah düzelir Bende böyle post açıcaktım tek bende mi oluyor diye yalnız değilmişim :(
Fdkrtrk gozgr enfeksiyon olayını bilmiyorum ama kan hapı ishal yapıyor yada kişiden kişiye değişip kabızlığa sebep olabiliyor bende ishaldim hala ölede devam ediyor ayrıca yüzde sivilce yara çıkması vsde normal demir hapının mg mını düşürtün yada farklı bir demir hapı isteyin doktorunuzdan alışana kadar çekiyosunuz bunu biz 30 haftalığız şuan 🤷🏼♀️ 🥰
minikkminik Kan tahlili falan yaptırdınız mı acaba ben (hamilelikten önceydi ama )kanımda mikrop çıktığında mesela İshal sorunu yaşarım hep ,doktor kanda enfeksiyon olduğu için öyle olduğunu söylemişti
gozgr Mouradi gerçekten o kadar kötü ki tuvaletten çıkamıyorum inşallah bir an önce geçer limonlu kahve iyi geliyor diyorlar onu deneyeceğim
Mouradi gozgr Anlıyorum seni canım tuvalette olduğum zamanda öyle ağrım oluyor ki, tansiyon düşmesi gibi yaşamıştım geçen 🤦🏻♀️ Denerim canım onuda muzda yiyorum bakalım
gozgr Fdkrtrk teşekkür ederim gerçekten korkuyor insan bu kadar yoğun olunca bebeğim etkilenir mi diye çok korkuyordum
Fdkrtrk gozgr korkma içini ferah tut ilerleyen zamanlarda bebeğinin tekmeleriyle kıpırdamalarıyla koşa koşa tuvalete çıkıcaksın 😁 ama doktorunla konuş bu konuyu sağlıcakla kal