Semrasular Güzel anneler bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftalarda hissettiniz ☺️ Benim ilk gebeliğim olmasına rağmen 17.haftamda hissetmeye başladım ve şuan 18. hafta olduk baya baya kendini hissettiriyor 🙈😁 sizlerde durumlar nasıl..
AysegulAloluAcikgoz Semrasular Ben oglumu 15 haftada hissetmeye baslamistim Simdi nasipse kızım olacak 17. Haftanin icindeyim ama hissetmiyorum arada bir pit pit oluyor gibi ama emin olamadim henuz valla bagirsaklarim da cok hareketlidir her zaman o yuzden ayirt edemiyorum birde oglumda tatli seyler tuketiyordum kipir kıpırdı simdi hic tatli seylerle aram yok ondan mi hareketlerini hissetmiyorum acaba diye dusunmeye basladim 😊 yani biraz daha büyünce hissedeceğim sanırım.
Semrasular AysegulAloluAcikgoz bende erkek çocukları daha çok hareketli oluyor 😅 benimde oğlum olacak 18.haftamızdayız sanki 25 haftalık gibi hissetttiriyor 🤣
AysegulAloluAcikgoz Semrasular evet erkek çocukları öyle oluyor bakalım bu sefer ne zaman hissedecegim merakla ve heycanla bekliyorum hamileligin en sevdigim kısmı bebegin hareketleri boyle hareket etmeyince üzülüyorum valla endiseleniyorum
Semrasular AysegulAloluAcikgoz kesinlikle öyle onun hareketi beni motive ediyor artık sanki enerjimi ondan alıyorum 😁 sürekli oynuyorum hareket etsin diye doluncada böyle uğraşma çocukla diyorlar 🤣
AysegulAloluAcikgoz Semrasular uğraşmak icin doguruyorum de sen onlara onunla ugrasmicamda kiminle ugrascam de 😁