Doguloji Nisan anneleri hazırlıklar ne durumda neler yaptınız neler aldınız biraz sohbet ve bilgi paylaşımı olsun👌💛
Melisagncm Doguloji bizde 33 haftadayiz herşeyi hazır yeni doğanlar uzun kollu 3-6′lar kısa kollu aldım. Yıkandı utulendi yerleştirildi bir hastane cantamiz kaldı hazırlamak o kadar 🥰 sizin nasıl gidiyor hazirliklar
gul06_ Doguloji 1 Nisan dogumum saka gibiiii 🤣 bebistomun cicilerini ütüledim cantamizi hazirladim. Kargodan beklediklerim var onlarda gelince hersey tamam 🥰
Burcuu9803 Haftadayız çoğu şeyimiz hazır ne olur ne olmaz diye bavulumuza da hazırladık 🌸 sizin nasıl gidiyor
Doguloji Burcuu9803 Henüz hazırlıklarım bitmedi oda falan da yapmadım… Bu hafta çantamı hazırlamaya başlıyacam🐣
Doguloji Melisagncm Bende 33 haftadayım🙏🏻💜 hastane çantam kaldı hala ütü yapmadım😢 sanırım fazla rahatım
iki_melek_annesi gul06_ Benimde doğum 1 NİSAN 😂😂aynıyız herşeyimiz hazır Bi çocuk bezi kaldı onuda aldık mı tamam 🥰
Murgul Yarın 33 olcaz inşaallah 🥰benimde yıkandı ütülendi Valizde yarım bi şekilde duruyor. İlk hemşireye çıtçıtlı zıbın mı versem yoksa yandan bağlamalı çıtçıtı olmayan yenidoğan zıbınından mı versem
Mothersone Murgul yandan bağlamalı olandan alıyor hemşire benim ilk kızımda öyle istemişti bebisin göbüşünden galiba ☺️
Doguloji Murgul Günümüz aynı 🥰🐣 bence yandan baglamalı olanı ver daha çok öneriliyor bende onlardan aldım yenidogan için
anonymous Doguloji 33 haftalığım bende herşeyimi bitirdim bavul hazır sadece kendi kıyafetlerim hazır değil siz gecelik pijama işini naptınız nerden aldınız akıl danışayım 😅
Doguloji anonymous Kendim için atlet( emzirme atleti )iç çamaşırı falan aldım lohusa takımı ve terlik eksik kaldı spor bi model arayışındayım dantelli zımpırtıları sevmiyorum pek😁🌸
Limonsuu anonymous iki takım pijama bir gecelik İki emzirme atleti bir emzirme sütyeni iki terlik iki paket depend bir paket göğüs pedi , kremi benim tamam 😂
Melisagncm Doguloji yaparsın canım bende daha emzik biberon dezenfekte falan etmedim cantayida hazirlamadim strese girme herşey hallolur inşallah 🥰🙏🏻
Ozlm007 Doguloji 34. Haftadan bildiriyorum son 5 hafta dedi doktorum epidural normal doğum düşünüyorum çanta hazır herşey yıkandı ütülendi bi arabası eksik şuan herşey tamam ✅ yavru ceylanımın 🦌
anonymous Doguloji bende sevmiyorum dantel olayını hayatım boyunca bidaha giymeyeceğim şeye gösteriş olsun diye para vermek istemiyorum zaten korona var kimsede gelmez bir pijama bide elbise gecelik al dediler hastanede lazım oluyormuş ama bi türlü uzun gecelik bulamıyorum istediğim gibi basit bişi
Ozlm007 Doguloji ağrı çok hafif olarak oluyor iyice aşağı indiği için kaşık ve rahme baskı yapıyor onun dışında bir ağrım yok çok şükür inşallah hepimiz sağlıcakla zamanında bebeklerimizi kucağımıza alırız ☺️💜
Doguloji anonymous İnstagramda sayfalarda görmüştüm sayfa isimlerini pek hatırlamıyorum ama aramada yazarsan belki bulabilirsin güzel şeyler vardı👌