MerveeD Kızlar buna benzer magnet yaptıran var mı? Ben bundan istiyorum ama nasıl olur karar veremedim 🙄🙄
Pyrz_07 MerveeD eskisi gibi kimse dolabına magnet yapıştırmıyor o yüzden ben magnet tercih etmicem kokulu mum gibi bişeyde düşünebilirsiniz bunlar hem çok çabuk kırılıyor
Deletedmom627372 MerveeD bende bunlardan düşünmüştüm ama vazgeçtim düşse hemen kırılabilir ilk oğlumda böyle bişi yaptırmıştım ikinciye de yine böyle bişi yaptırırım heralde
MerveeD Fatma_6868 Görüntüsü güzel de kalite olarak nasıl hemen kırılır mı iyi mi olur onu soruyorum canım tesekkurler
MerveeD 1prenses_annesii evet bende rengini cok begendım ama nasıl olur İnt sipariş vereceğim için karar veremedim
Fatma_6868 Bunlar iyi oluyr kokulu taşlar genlde çabuk kırılıyot düştüğü zaman fln ama senin hoşuna gittiyde yaptır🥰
MerveeD Fatma_6868 aynen bende o yüzden biraz tereddütte kaldım da klasik birşey yaptırmak istemiyorum
MerveeD Pyrz_07 Yaa bende böyle süs gelen seyleri genelde kullanmıyorum çevremdede saklayan kimseyi görmüyorum en mantıklısı magnet geldi bana da cevremde herkesin dolabında güzel şeyler var bızımkıler kullanır o yüzden ben magnet tercih ediyorum
MerveeD Deletedmom627372 Bende farklı olsun istiyorum ablam 6 yıl once yaptırmıstı böyle birşeyi yani yeni çıkan model olsun istiyorum açıkcası
Ayse_35 MerveeD bunlarin ahşap olanları veya benzeri olursa daha sağlam olur diye düşünüyorum 🤔bu hangi malzemeler bilemedim düşerse kırılacak gibi duruyor, ahşap daha iyidir bence👍 görsel renk çok beğendim 😍
MerveeD Ayse_35 Aynen bende öyle çok beğendim ya ama düşünce hemen kırılır filan diye düşünüyorum işte
Aynur57 MerveeD bunlardan benim kardeşimde yaptırdı mıknatısları tam tutmuyor hemen kırıldı bnde çok beğeniyorum ama tercihimi farklı bişeyden kullanırım heralde