Dolunaybelinay Cok hastayım nefes alamıyorum boğazım yanıyor bacaklarım ağrıyor öksürük hapşurma başıma gözüme kadar vurmuş ağrısı
Fatma_6868 Dolunaybelinay bnde aynıydm ilk boğazım yandı sonra öksürek başaldı hemen sırtım çok ağrıyrdu ne otura biliyrdum nede yatabiliyrdm daralıyrdum öksürekten ilk belirtm bu oldu dokotra gittim test verdim sonra krona çıktı 2. gün ise başım bacaklarım ağrımaya başldı şükür hafif geçti amaa istersen git bi test ver kaç haftalık gebesin
Merveyldrmmm Dolunaybelinay suan koronayım 6 gün önce eklem ağrısı başladı bende b12 iğnesi vuruluyordum sanırım ondan dedim çocuğun da kıyafetlerini tıkamakta başlamıştım dedim sanırım ondan.Akşama doğru vücudumu ateş basmaya başladı.En son 39 u gördük kalkıp gittim doktora korona testi yaptı ve koronaymışım
asel35ece Dolunaybelinay bende ilk belirtisi bel ağrısı ve mide bulantısı oldu ertesi gün öksürük boğaz ağrısı başladı Allahım kolaylık versin geçmiş olsun. Sıvı tüketimini ve vitamin desteğini ihmal etmeyin
Mine_arslan Dolunaybelinay gecmis olsun canim. Benimde belden asagim tutmuyordu hastanede sura bekleyene kadar yerlere yattım yani. Koluma bacagima vurdum o derece agrim vardı. Cok zor oldu yani
teachering06 Boğaz ağrısıyla başladı faranjit oldum sandım, sonra titreme oldu 2 gün, akabinde baya şiddetli bacak ağrısı, son günde sırtım ağrıdı ve üşüdü. Ama sadece sırtım. Bir hafta kadarda gece öksürükleri sürdü.
minomino teachering06 sadece boğaz ağrısı kaç gün sürdü acaba? Dün eşim pozitif ben negatif cıktım ama dün sabah uyandıgımda bogaz ağrım vardı gün icinde geçti gece yine basladı bugün gün icinde de hissediyorum :( cumartesi tekrar test yaptırıcam
Esra33-34 İki gün önce tüm eklemlerim döküldü ayaga kalkmakta okadar zorlandım ki bıryandan ateş üşüme titreme. Belim koptı artık titremekten kasılmaktan. Hastaneye gittim direk parol şişe serum bes sanıye de hızlıca verdıler damardan. 1000lik seruma C vitamini takvıyesıde yapıldı gözlerım açıldı kendıme geldim kandan baktılar ki antikorum yüksek cıkmjs kovid geçiriyorum yani. Sonra taburcu olup eve geldım dün. Ikı kez atesım cıktı. Mınoset içtim geçti. Bugün daha iyiyim şükürler olsun cok zor bebegımin bıle kalp atışı 190dı atesım varken. Serumlardan sonra 176ya düştü kalp atışı kendıne geldı bebegımde daha suan 11 haftalıgız
Fatma_6868 Dolunaybelinay dikkat et bağri o zaman bol bol portakal ye C vitamini iyi olur allahm yardıcın olsun 🙏🥰
Ezgi2022 Haftamda korona oldum. 2 adet aşım vardı. İlaç olarak sadece parol kullandım. Eklem ağrısıyla ortaya çıktı ateş yapmadı geniz akıntısı için yastığımı dik konumda kullandım kulak ağrısı oluştu daha sonrasında boğazlarım için sirkeli su gargarası birebirdi. 1 haftada toparladım sonraki ultrasonda bebeğimin iyi olduğunu öğrenincede tamamen iyileştim :)