ogretmenHnmm Eldgrn daha öncesinden vermiş miydin canim sen kan testi sanki baska postta görmüştüm 3 buçuk mu ne çıkmıştı karıştırıyor da olabilirim
Eldgrn ogretmenHnmm evet vermiştim 3.25 çıkmıştı 3 gün geçti şimdi aradan yarın tekrardan vereceğim inşallah 1 gün geçti bu gunle
Eldgrn ogretmenHnmm beni kaderim düzenli değil ondan. Adet geçmesi pek farkettirmiyor bende ben zaten 3 tane test yaptım 3u de silik çizgi çıktı ilk defa ondan verdim kanı da
ogretmenHnmm @Cerenny ay benim sonucum hala düşmemiş e nabiza doktor 3 gibi çıkar dedi ama benim umudum olmadigi için gitmedim tekrar sağlık ocagina gitseydim soylerdi sonucu
Cerenny ogretmenHnmm hay Allah yarın sabahtan düşer ya da gece geç saatte valla bende seninkini çok merak ediyorum baya umutluyum senden nedense öyle doğuyor içime😅
Cerenny Eldgrn mutluluk önemli yaşın bi önemi yok gerçekten herkese hayırlı insanlar çıksın önemli olan bu inşallah en kısa zamanda bi bebişle taçlanır eviniz😊🤍
bluees1207 Cerenny amenore tanı olarak giriliyor kuzum bir tanı girmeden kan girişi yapılamıyor bthcg bakılmadı için regli görememe yada regli gecikmesi tanısı giriliyor amonere o oluyor 😊
ogretmenHnmm Cerenny aynen canım hazırlıkliydim zaten bekliyordum böyle bir sonuç inşallah senin sonuç güzel gelir
Szngmlmz Cerenny bende de oldu o canım idrarda çıkmadı kanda çıktı daha 2.3 günlük olduğundan şimdiyse 35 haftaligim 😊
mybaby1923 Szngmlmz benımde üç gun kala ıdrarda sılık çıktı 1 gun kala ben zor görüyordum testte o derece hayalet cızgı akşam üstü baska marka denedım tamamen negatıf bugünde adet günüm yanı testlerde artık yanıltıyor