Babylove06 Kılzar sağlık ocağım 20.haftada gel dedi fakat egolar bugun eylemde olduğu için gidemicem haftaya 21 oluyorum bi sıkıntı olur mu
Ayseyllmz Babylove06 sağlık ocaklarında hemşire ve doktorlar bazilari gerçekten çok egoist katılıyorum
Bebek-C Bana 20de gel dedi ben ancak 22de gidebilmiştim. 2. doz için de bugün çağırmıştı ama kardan dolayı gidebileceğimi sanmıyorum haftaya giderim artık. Çok fark etmez yani.
Kelebekk-0307 Babylove06 ben 28 de olmuştum hicbir şey olmaz zaten doğumdan 4 hafta öncesine kadar oluyor sıkıntı çıkmıyor
Ceylin680 Babylove06 olmaz sağlık ocağınizi arayıp gün belirlersiniz 24 haftaya kadar 1.doz süresi var.
Merveonay Babylove06 bana doktorum 24 ye ol dedi sağlık ocağı o haftalarda çağırmıştı ama sorun olmadı canım
Esrabozkurtt Babylove06 bi sorun olacağını düşünmüyorum ben de 30. Haftada gitmiştim sağlık ocağı uzaktı evime sonra buradaki sağlık ocağına kayıt açtırdık öyle uzadı hiçbir sıkıntı da olmadı
Ryry Babylove06 ben 22. Haftada oldum diğeri de yine geç olmak zorunda kalmıştım hiç sorun olmuyo 20-30 haftaya kdar demişlerdi yanlıs hatırlamıyosam