Meltemak35 Haftamın başında gün icinde kasiklarimda adet sancısı gibi ağrı hissettim, bebek de taş gibi oluyordu karnimda. Doktoruma yazdım düzenli olursa hastaneye gidin nst ye göre bakalım dedi. O gece boyu yarım saatte bir o sancılar devam etti. 8 martta esim ise gitmeden hastaneye gidelim ki içimiz rahat etsin dedim. Yalancı sancı olabilir gözüyle bakıyorum. Nst de sancim düzenli aralıklarla ve şiddetli çıkınca dokturum bi serum takalım tekrar çekelim ayni şekilde olursa sezaryana almak zorundayım dedi. Tabi biz bi şaşırdık kontrole gelir gibi gelmiştik aileler bilmiyor, bebek daha küçük diye endişelendik. Doktor hemen yatisimi yaptırdı hala diyorum ki eve gidip cantami tamamlayıp gelelim😆 doktorumda saka yaptın demi seni hemen giydirip doğuma alıyorum dedi🤭 Allah’tan ki çantam temel olarak hazırdı. Eşime eksiklerin yerini söyledim o hemen ayrıldı yanımdan. Ama tek başıma hemşireler beni hazirlarken bi kötü oldum ki başladım ağlamaya yanımda kimse yok diye. Eşim bavulu ve kızımı okuldan getirinceye kadar bebegimiz dünyaya geldi🙏 doktorum da iyiki hemen doğum yaptirmisim kordonu da dugumlenmis dedi, beklesek bebek ex olabilirmiş 😔sağlık kontrolü yapilip hemşireler odaya cikarinca kimse yok yavrumun yanında diye başını beklemişler, böyle bi başımıza kalmisiz😊 ben dikişlerim bitip odaya çıkarılinca esim de henüz gelmiş tabi kavuşma videosu falan çekecektik sözde bizim bebis bu planı bozdu😄 özene bezene hazırladığım hastane çıkışları yalan oldu, üzerine mecbur hastanenin adının yazılı olan hastane çıkışı giydirmişler 😁 doğumdan 3 saat sonra ciğerlerindeki suyu atamadığı için yenidogan yoğun bakımına alındı bebeğim. Ben dün taburcu oldum Hastaneden bebeksiz çıkmak kötü hissettirse de iyi olacak inanıyorum 🙏moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ki sütum kesilmesin bir damla süt bile çok kıymetli şimdi, süt yağıp götürüyoruz her gün. Dun doktoruyla konuştuk, cok şükür solunum cihazında değilmiş artik,beslenmesine başlanmış, kanindaki enfeksiyon değerleri normalleşmis. Bir hafta kalabilirmis inşallah sağlıkla kavuşuruz bebegimize, bizim için bol bol dua edin güzel anneler 🤲
Bebiscann Meltemak35 aynı benim gibi olmuş canım benimkinede kordon dolanmıştı, çok şükür iyisiniz, hiç endişe etme, iyileşip yanına gelecek bebişin 😍Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşallah canım 🙏🥰
alcang Meltemak35 benimde 2.bebeğim kordonuna düğüm atmış üstüne boynuna dolamıştı 2 tur. 36+6 da sizin gibi sancılanıp acil sezaryene alındım😊 size ve bebeğinize çok geçmiş olsun. Bi an önce iyileşsin ve kavuşun🧡
Bebiscann mucizegebelik6 sıkı olmadığı sürece bişey olmuyor canım bide kendiliğinden çıkabiliyor boynundan, doktor sıkıntı girmemişse bişey olmaz, kontrolleri aksatmayın
Meltemak35 mucizegebelik6 kordon dolanması çok sorun olmaz bence hatta kendiliğinden çıkabiliyormus da. bizdeki durum dugumlenmeymis ip düğümü gibi düşünün bebeğe giden kan ve oksijeni azaltiyormus.
Karelinannesi Meltemak35 gözlerim dolu dolu okudum 🙏🏻 Hayırlı olsun Allah sağlık sıhhat mutluluk versin gözünüz Aydın 🙏🏻🙏🏻🥰🥰