esrahmet61 Meyve maşallah normaldir diye düşünüyorum ben şu an kontrolden çıktım 29+5 31 hafta ile uyumluyum
Jan91 esrahmet61 neden baskalari yla kiyaslamak gerekiyor ki, herkes te farkli sonucta, ama kimsede iyi ve ya kötü değil
esrahmet61 Jan91 kiyaslmaak için yapmadım amniyosentez sivim fazla Bebek iri dedikleri için burda bana yakın olanları öğrenmek istedim ama siz o tarfaa çekmek isterseniz buyrun çekin
Maya26 esrahmet61 32+5 2170 gram iyi mi kötü mü bilmiyorum hem kilolu olsun istiyorum ama normal doğum düşündüğüm için çokta kilo almasını istemiyorum iki arada bir derede kaldım 🤦♀️
Maya26 Meyve inşallah canım benim bende kilo almasını istiyorum ama normal doğumda sıkıntı oluyor diye duymuştum o yüzden de biraz korkuyorum ama tabiki de kilo alması taraftarıyım 🥰
Ceress esrahmet61 anladım kilosu normal gibi şöyle genel olarak bakıldığında inşallah sorunsuzca alırsınız kucağınıza miniğinizi 🙏🏻
iki_melek_annesi hcrelmli Önde kilosu iri bebek dedi doktor ilk doğumda da oğlum 4 kilo 500 gr doğmuştu, buda kız 😅hayırlısıyla
Cellci esrahmet61 benimde sıvı üst sınırdaymış. 26+3 de 1200 gramdı. Şeker yükleme yaptırdım, ondan mı kaynaklı diye.. size bir sebep söyledi mi
esrahmet61 Cellci aynı sorun benim de evet şeker den suphelendiler ama şekerim çıkmadı bugn özelde tekrardan göründüm sıvının fazla olması erken doğuma sebep olur dedi